Yrke: Influencer

Hej finingar. Hemma på lunch och äter linssoppa. Blev glad av att se ett paket innanför dörren. Härom dagen klickade jag nämligen hem boken Yrke: Influencer som Linda Hörnfeldt skrivit. Ser fram emot att läsa en bok om och för influencers. Det är ingen bok om hur man får följare och blir någon slags kändis utan mer om hur man skapar och bygger upp förtroende.

Jag ser inte mitt bloggande och Instagrammande som ett yrke men tycker att det är jätteroligt att se och höra om att någon inspireras av mitt innehåll. Sedan är det ju ett plus att då och då få samarbeten då man ändå lägger ner mycket fritid.

Boken Yrke: Influencer finns att köpa här hos Brombergs förlag: http://brombergs.se/titel/yrke-influencer/699

Följ:
Share:

6 Kommentarer

 1. 7 februari, 2018 / 12:33

  Åå, har du något recept på linssoppa? Jag försökte göra för någon vecka sedan men det gick inte så bra.. :-/

  • Maria
   7 februari, 2018 / 13:18

   Delar recept inom kort. Håll utkik 🙂

 2. La Linda
  7 februari, 2018 / 12:47

  Åh tack snälla! Jag hoppas verkligen du gillar den! 🙂

  • Maria
   7 februari, 2018 / 13:18

   Det tror jag verkligen att jag kommer att göra!:)

 3. 7 februari, 2018 / 14:35

  Åh, så spännande! Den blir jag sugen på att läsa!

  • Maria
   7 februari, 2018 / 14:41

   Slå till på boken 🙂

Kommentera