Vem gjorde mest egentligen? 🙄😂

Hej fina. IkvÀll har jag och Carl haft date night som vi alltid har pÄ onsdagarna. Vi har bestÀmt att vi ansvarar för middag och aktivitet varannan vecka och den hÀr onsdagen var det min tur. Jag kÀnde mig jÀtteduktig som gick och köpte en citron och en baguette efter jobbet men sedan kom vi pÄ att det egentligen var Carl som fixade mest dÄ han bÄde köpte rÀkor, bubbel, Àgg och vitlök OCH gjorde aiolin. Och öppnade bubblet. Vad gjorde jag? Handlade tvÄ ingredienser och skar gurka som bara jag Ät av.

Haha fÄr nog se denna date night som att det var Carl som styrde mest sÄ fÄr jag nog styra nÀsta gÄng hehe.

Nu blir det lÀggdags för mig faktiskt. Vi Àr bÄda trötta och Carl ska packa till sin resa han drar ivÀg pÄ imorgon. Tur att jag har en massa planer imorgon och i helgen!

Följ:
Share:

Kommentera