0   24
12   147
25   231
28   293

Vem gjorde mest egentligen? ??

Hej fina. Ikväll har jag och Carl haft date night som vi alltid har på onsdagarna. Vi har bestämt att vi ansvarar för middag och aktivitet varannan vecka och den här onsdagen var det min tur. Jag kände mig jätteduktig som gick och köpte en citron och en baguette efter jobbet men sedan kom vi på att det egentligen var Carl som fixade mest då han både köpte räkor, bubbel, ägg och vitlök OCH gjorde aiolin. Och öppnade bubblet. Vad gjorde jag? Handlade två ingredienser och skar gurka som bara jag åt av.

Haha får nog se denna date night som att det var Carl som styrde mest så får jag nog styra nästa gång hehe.

Nu blir det läggdags för mig faktiskt. Vi är båda trötta och Carl ska packa till sin resa han drar iväg på imorgon. Tur att jag har en massa planer imorgon och i helgen!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?