Annons: Shoppa min stil

Väska
Slingbacks
Väska
Väska
Väska
Cape
Kofta
Kofta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjorta
Väst
Väska
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Jeans
Skjorta
Pullover
Kostymbyxa
Linne
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Kofta
Bag
Väska
Kappa
Sneakers
T-shirt
Klänning
Pullover
Tröja
Väska
Basker
Kjol
Klännning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kofta
Kjol
T-shirt
Knytblus
Väska
Vit blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Blus
T-shirt
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Kjol
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Skinnkjol
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Halsduk
Kappa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kofta
Cardigan
Väska
Kofta
Linne
Blus
Kjol
Kofta
Slipover
Väska
Klännning
Väska
Kofta
Ankelboots
Slacks
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Skjortklänning
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
39   208
44   382
37   405
38   413
61   470

Träning, linssoppa och Yves Saint Laurent

Hej fina. Ikväll tog jag mig till gymmet- så skönt! Det blev dock inget jättelångt pass då jag ville hinna äta middag med Carl som skulle iväg på träning senare. När jag kom hem höll Carl på att laga mat, linssoppa, som vi sedan åt tillsammans. Vi kikade även på ett avsnitt av vår nya favoritserie, Dag, på Netflix.

När Carl cyklat iväg drömde jag mig bort bland modebilder av Yves Saint Laurent, Prada och Chanel på Pinterest. Som ni säkert vet älskar jag Chanel men jag har insett att jag även älskar Yves Saint Laurents design och stil. Mycket svart och vitt, kostymer för kvinnor, mycket knytblusar och knytklänningar. I’m in love. Påminner mycket om min egen stil som jag ofta bär till vardags. Kolla in bilderna nedan. De är från lite olika tidsepoker. ❤️❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?