Annons: Shoppa min stil

Slacks
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Basker
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Skjorta
Tröja
Väska
Skjorta
Klänning
Väst
Väska
Kappa
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Sneakers
Linne
Kappa
T-shirt
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Pullover
Slipover
Klänning
Väska
Pullover
Byxor
Kjol
Satinkjol
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klännning
Kostymbyxa
T-shirt
Boots
Kavaj
Blus
Tröja
Knytblus
Kjol
Skjortklänning
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Blus
Byxor
Skjorta
Linne
Pullover
T-shirt
Väska
Knytblus
Byxor
Klänning
Ankelboots
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Cape
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Bag
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kjol
Klännning
Kappa
Jeans
Klänning
Linne
Kofta
Halsduk
Kjol
Vit blus
Skjorta
Kappa
Kavaj
Manolo Blahnik
Klänning
Stövel
Blus
Väska
Kofta
Väska
19   104
39   283
64   355
67   446
73   425

Träning, linssoppa och Yves Saint Laurent

Hej fina. Ikväll tog jag mig till gymmet- så skönt! Det blev dock inget jättelångt pass då jag ville hinna äta middag med Carl som skulle iväg på träning senare. När jag kom hem höll Carl på att laga mat, linssoppa, som vi sedan åt tillsammans. Vi kikade även på ett avsnitt av vår nya favoritserie, Dag, på Netflix.

När Carl cyklat iväg drömde jag mig bort bland modebilder av Yves Saint Laurent, Prada och Chanel på Pinterest. Som ni säkert vet älskar jag Chanel men jag har insett att jag även älskar Yves Saint Laurents design och stil. Mycket svart och vitt, kostymer för kvinnor, mycket knytblusar och knytklänningar. I’m in love. Påminner mycket om min egen stil som jag ofta bär till vardags. Kolla in bilderna nedan. De är från lite olika tidsepoker. ❤️❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?