Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
T-shirt
Byxor
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
Kavaj
Kjol
Väska
Klännning
Kavaj
Kappa
Pullover
Linne
Sneakers
Kjol
Kappa
Kofta
Väst
Grå kavaj
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Blus
Väska
Väska
Linne
Blus
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kjol
Basker
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Kofta
Jeans
Klänning
Väska
Kjol
Knytblus
Linne
Knytblus
T-shirt
Vit blus
Tröja
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Blus
Slacks
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Bag
Cardigan
Väska
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Slipover
Ankelboots
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Gilla-sida på Facebook

Hej fina. Ikväll har jag faktiskt gjort en gilla-sida på Facebook för min blogg. Låter kanske som att jag fått hybris men anledning är att jag behövde en gilla-sida på Facebook för att kunna ha ett bloggkonto på Instagram så det fick bli så. Gilla mig på Facebook HÄR ;). Grejen med Instagram är att algoritmen ändras hela tiden och då jag vill hålla bättre koll på statistik och annat behöver jag ha ett bloggkonto där. Hoppas man kan förstå kanalen bättre genom det. Följ mig gärna på Instagram här.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?