Copenhagen Fashion Week 2018 – BILDER

Copenhagen Fashion Week 2018 – BILDER

Hej fina. Så igår vid halv tolv åkte jag, Anna och Zeina till Köpenhamn och Copenhagen Fashion Week. Vi började på Bella Center och CIFF där det varit en massa visningar och utställare under hela Fashion Week. Vi fick så mycket inspiration och pratade med en massa utställare och designföretag. Fick en massa goodie bags och även en hel del kontakter för potentiella samarbeten ?. Pratade bland annat med Unmade Copenhagen, Depeche, Dante6 och Coster Copenhagen. Med flera! Alla unika och fantastiska på sitt sätt.

Senare på eftermiddagen åkte vi in till centrala Köpenhamn för mer mode och även shopping. Det blev inte så mycket shoppande dock men ännu mer inspiration vilket ju alltid är bra. Som avslutning på en fantastisk dag åt vi middag på Illum och sedan åkte vi hem till Malmö. Tack för en fantastisk dag och kväll! ❤️

En massa bilder nedan. Upptäckte att jag fokuserade på oss och inte designers när jag fotade under dagen…
Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 6 februari, 2018 / 21:38

  Vilken fin blogg du har! ⭐️ Varifrån kommer det superfina blåa setet med gula detaljer? ?

  • Maria
   6 februari, 2018 / 21:57

   Tusen tack 🙂 det kommer från Coster Copenhagen ?

Kommentera