Annons: Shoppa min stil

Cape
Klänning
T-shirt
Linne
Skjorta
Byxor
Väska
Tröja
T-shirt
Skjorta
Kjol
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kappa
Basker
Pullover
Knytblus
Kofta
Skinnkjol
Slipover
Kofta
Klännning
Pullover
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Jeans
Kavaj
Tröja
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Knytblus
Vit blus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Kappa
Kjol
Cardigan
Klänning
Halsduk
T-shirt
Boots
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Pullover
Kjol
Klänning
Kofta
Pullover
Slacks
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Stövel
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Väska
Väska
Kjol
Grå kavaj
Kostymbyxa
Slingbacks
Linne
Blus
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
Sneakers
Linne
Väska
Kappa
Byxor
Stickad klänning
Skjorta
Väst
Väska
Väska
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Väska
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Bag
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
36   307
67   367
42   392
20   303
76   469

”Du är alltså en riktig nörd”

Hej fina. Jag jobbade ju från Malmö Live idag. Älskar miljön där. Så trevlig loungedel med café och många sittplatser som funkar jättebra att jobba på! Trevlig personal också, och gott kaffe! Bra ställe helt enkelt. Jag håller nu på med ett projekt med en ny hemsida då vi behöver modernisera den, skapa nytt helt enkelt! Har kunnat fokusera bra men det tog sin tid innan jag bestämde spår. Blir nog bra!

Det var en jämnårig (?) man som satte sig vid mitt bord och frågade lite vad jag jobbade på. När jag berättade att jag fixade med en ny hemsida sa han “Ah, du är alltså en riktig nörd!”. Haha ja det är jag väl. Lever och andas digitalt ?.

Nu blir det date night med bästa Carl. Han gillar inte att jag kallar det för det (vi dejtar ju inte precis då vi ju varit tillsammans i snart tio år…) men jag själv älskar det ?❤️. Trevlig kväll finingar!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?