Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kappa
Satinkjol
Slingbacks
T-shirt
Slacks
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Byxor
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
T-shirt
Tröja
Knytblus
Bag
Tröja
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Basker
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjorta
Linne
Klänning
Cardigan
Blus
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kofta
Kappa
Blus
Boots
Sneakers
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Kofta
Kofta
Väska
Byxor
Stövel
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Tröja
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Jeans
Väska
Knytblus
Väska
Linne
T-shirt
Kjol
Väst
Skjortklänning
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Halsduk
T-shirt
Slipover
Väska
Kavaj
Kofta
Vit blus
Pullover
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Kjol
Väska
Pullover
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kappa
Väska
Grå kavaj
Cape
Väska
Manolo Blahnik
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kofta
Skjorta
42   212
40   373
64   365
68   450
73   430

Nyttig och glutenfri Pasta Carbonara

Nyttig och glutenfri Pasta Carbonara

Hej fina. Bra dag på jobbet idag. Betydligt mindre folk än igår så det var enklare att hålla fokus. Imorgon tänkte jag jobba från Malmö Live. Behöver miljöombyte. Onsdagarna passar perfekt, mitt i veckan ?.

Efter jobbet idag gick jag och hämtade ut några paket, bland annat ett par nya boots som jag verkligen älskar! Visar upp dem vid tillfälle. Sedan när jag kom hem fixade jag och Carl mat direkt då Carl skulle iväg på styrelsemöte och jag på ett träningspass på gymmet. Vi slängde ihop en nyttig och glutenfri Pasta Carbonara. Enkelt och gott! Jag försöker ju äta nyttigt så vi skippade grädden och gjorde såsen bara på ägg, bacon och kryddor (salt, peppar, vitlök).

Carl åt vanlig pasta till och jag gjorde kikärtspasta. Så god maträtt, även den nyttigare varianten. Unnade mig dock lite parmesanost på. Skulle ju ändå iväg och träna sen liksom ?.

Prova gärna göra nyttig och glutenfri Pasta Carbonara som vi gjorde ! Så gott verkligen!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?