Annons: Shoppa min stil

Slacks
Blus
Stövel
Väska
Klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Vit blus
Väska
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
Cape
T-shirt
Pälsjacka
Bag
Byxor
Kjol
Kavaj
Klännning
Kavaj
Väska
Slingbacks
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Kostymbyxa
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Jeans
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Halsduk
Kjol
Väska
Basker
Skjorta
Slipover
Kappa
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Tröja
T-shirt
Pullover
Kjol
Klänning
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kappa
Pullover
Blus
Kofta
Skjorta
Linne
Kjol
Ankelboots
Knytblus
T-shirt
Tröja
Byxor
Skjorta
Väst
Kjol
Kjol
Cardigan
Skjortklänning
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Boots
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Pullover
Knytblus
Kofta
Väska
Sneakers
Kavaj
Linne
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Jag påverkades

God morgon finingar. Nu sitter jag och dricker kaffe framför Nyhetsmorgon. De pratar om terrordådet i Stockholm. Tänk att det faktiskt inträffade i vår huvudstad mitt i stan. Så hemskt! Jag påverkades väldigt mycket av det fastän jag var i Malmö. Ville inte riktigt röra mig i köpcentra och på centralstationer och blev orolig när jag såg lastbilar köra i stan. Jag är ju en väldigt nojig person även fast jag egentligen inte varit med om något.

Igår skrev jag ju om min minskade blogglust. Vad söta ni är som ber mig att inte sluta blogga! Nej sluta ska jag faktiskt inte göra men motivationen går upp och ner och bloggtorkan likaså. Hur som helst får ni stå ut ett bra tag till ?.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?