Annons: Shoppa min stil

Byxor
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Kavaj
Väska
Linne
Pullover
Pullover
Skjorta
Satinkjol
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Sneakers
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Tröja
Byxor
Blus
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Halsduk
Kavaj
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
Stövel
Jeans
Väska
Kappa
Vit blus
Cape
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Blus
Kofta
Knytblus
Bag
Kjol
Väska
Skjorta
Linne
Kofta
Basker
Klänning
Byxor
Väska
Skjortklänning
Slipover
Kavaj
Slacks
T-shirt
Väska
T-shirt
Klännning
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Byxor
Skjorta
Klänning
Kofta
Tröja
Kappa
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Klänning
Kjol
Cardigan
Kjol
Väska
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Knytblus
Klänning
Kjol
Pullover
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Blus
Boots
Kappa
Väst
Kavaj
83   294
65   500
45   360
40   413
64   384

Lägga ner bloggandet?

Hej fina. Vilken lång dag det här blev. Är riktigt stolt som tog mig till gymmet i alla fall även om det blev senare än jag ville.

När jag träffade Anna senast diskuterade vi det här med bloggande. Inte konstigt att vi pratar om det eftersom vi båda bloggat länge ?. Hur som helst så diskuterade vi faktiskt om det är färre som läser bloggar nuförtiden i jämförelse med för fem eller tio år sedan. Idag är det ju mycket med YouTube och Instagram och jag gillar verkligen Instagram där man skriver lite kortare och det är mycket fokus på bilderna, modebilder i mitt fall. Samtidigt skulle jag nog verkligen sakna skrivandet och berättandet om jag la ner bloggandet.

Men det är ju lite så här att både jag och Anna känner att vi står och stampar lite i bloggandet medan Instagram går rakt uppåt när det kommer till följare/läsare. Men vad tror ni, börjar man ledsna på att läsa bloggar?

Ni som kikat in här nu får jag ju se som trogna läsare iaf och jag är så nyfikna på vilka ni är och även vad ni skulle vilja se mer av i bloggen. Har haft ungefär samma antal läsare varje dag. Självklart vill man alltid ha fler läsare men så länge jag behåller er är jag jätteglad ❤️. Kommer inte sluta med bloggandet men motivationen går ju lite upp och ner ?.

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Andrea Larsén
  29 januari, 2018 / 20:05

  Kämpa på Maria!

  • Maria
   30 januari, 2018 / 06:54

   Åh men tack 🙂

 2. Daniella
  30 januari, 2018 / 00:00

  Hej Maria! Sluta inte blogga. Det är trevligt att läsa oxå och inte bara scrolla bilder. Det är kul att följa en Malmöblogg oxå. /En trogen läsare

  • Maria
   30 januari, 2018 / 06:54

   Tack vad glad jag blir 🙂 Motivationen går ju upp och ner men sluta ska jag nog inte 🙂

Kommentera


Söker du efter något?