Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kofta
Linne
T-shirt
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Blus
Knytblus
T-shirt
Pullover
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Halsduk
T-shirt
Linne
Stickad klänning
Kofta
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Sneakers
Kofta
Klänning
Jacka
Tröja
Klänning
Stövel
Väska
Cape
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Klännning
Kjol
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Boots
Vit blus
Pullover
Tröja
Tröja
Pullover
örhängen
Kavaj
Slipover
Byxor
T-shirt
Kavaj
Basker
T-shirt
Halsduk
Kofta
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Satinkjol
Bag
Linne
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Väst
Kjol
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kappa
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Jacka
Klänning
Cardigan
Klänning
Skjorta
Klänning
Jeans
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Slacks
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
15   244
33   308
36   396
46   462
43   423

Lägga ner bloggandet?

Hej fina. Vilken lång dag det här blev. Är riktigt stolt som tog mig till gymmet i alla fall även om det blev senare än jag ville.

När jag träffade Anna senast diskuterade vi det här med bloggande. Inte konstigt att vi pratar om det eftersom vi båda bloggat länge ?. Hur som helst så diskuterade vi faktiskt om det är färre som läser bloggar nuförtiden i jämförelse med för fem eller tio år sedan. Idag är det ju mycket med YouTube och Instagram och jag gillar verkligen Instagram där man skriver lite kortare och det är mycket fokus på bilderna, modebilder i mitt fall. Samtidigt skulle jag nog verkligen sakna skrivandet och berättandet om jag la ner bloggandet.

Men det är ju lite så här att både jag och Anna känner att vi står och stampar lite i bloggandet medan Instagram går rakt uppåt när det kommer till följare/läsare. Men vad tror ni, börjar man ledsna på att läsa bloggar?

Ni som kikat in här nu får jag ju se som trogna läsare iaf och jag är så nyfikna på vilka ni är och även vad ni skulle vilja se mer av i bloggen. Har haft ungefär samma antal läsare varje dag. Självklart vill man alltid ha fler läsare men så länge jag behåller er är jag jätteglad ❤️. Kommer inte sluta med bloggandet men motivationen går ju lite upp och ner ?.

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Andrea Larsén
  29 januari, 2018 / 20:05

  Kämpa på Maria!

  • Maria
   30 januari, 2018 / 06:54

   Åh men tack 🙂

 2. Daniella
  30 januari, 2018 / 00:00

  Hej Maria! Sluta inte blogga. Det är trevligt att läsa oxå och inte bara scrolla bilder. Det är kul att följa en Malmöblogg oxå. /En trogen läsare

  • Maria
   30 januari, 2018 / 06:54

   Tack vad glad jag blir 🙂 Motivationen går ju upp och ner men sluta ska jag nog inte 🙂

Kommentera


Söker du efter något?