Annons: Shoppa min stil

Kofta
Halsduk
Klänning
Ankelboots
Kofta
Pullover
Satinkjol
Kappa
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Kofta
Slacks
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kjol
Kappa
Klännning
Linne
Kofta
Klänning
Knytblus
Linne
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Boots
Kofta
Sneakers
Pullover
Kjol
Skjorta
Blus
Cape
Jeans
Klänning
Väska
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kjol
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kjol
Väska
Blus
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väska
Linne
Pullover
Pälsjacka
Byxor
Väst
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Slipover
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Blus
Väska
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kjol
T-shirt
Stövel
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kofta
Tröja
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Bag
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Basker
Byxor
Tröja
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Känslan varade inte länge

Hej fina. Hoppas allt är bra ?. Det här har varit ännu en produktiv dag som började med ett frukostseminarium om SEO, fortsatte med webinarium och avslutades med en artikel som jag publicerade. Efter de där SEO-seminarierna brukar jag känna mig sjukt teknisk haha då jag ofta känner att jag fixat det dom rekommenderar.

Kom tillbaka till kontoret, kände mig som ett tekniskt proffs och justerade lite på hemsidan. Den där känslan höll dock inte i sig så länge när min dator plötsligt stängde av sig och jag tryckte på alla knappar jag kunde se, trodde jag, men datorn gick inte igång igen. Paniken. Fick gå in till min utvecklar-kollega som tryckte på en knapp så startade datorn igen. Så typiskt ??. Någon som känner igen sig? Ni vet när ni tycker att ni provat allt för att lösa problemet och sedan när man bett om hjälpt är det inget fel längre?

Nu sova. God natt finingar ?!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lori Abbeygrass
  28 januari, 2018 / 21:07

  On/Off knappen är det, utvecklaren kanske visade den ;).

  • Maria
   28 januari, 2018 / 21:20

   Hahaha ja precis ?

Kommentera


Söker du efter något?