Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Byxor
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Blus
Skjortklänning
T-shirt
Linne
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Basker
Halsduk
Blus
Klänning
Klänning
Cardigan
Pullover
Väska
Pullover
Byxor
Klännning
Kjol
Väska
Kappa
Bag
Skinnkjol
Knytblus
Kjol
Tröja
Klänning
Blus
Väska
Kappa
Skjorta
Linne
Stövel
Vit blus
Kjol
Slipover
Kofta
Skjorta
Knytblus
Klännning
Kofta
Cape
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Boots
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Knytblus
Jeans
T-shirt
Väska
Sneakers
Väska
Slacks
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väst
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
T-shirt
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klänning
Tröja
Kappa
Kavaj
Tröja
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Mitt största hot i förhållandet

God morgon ?. Hoppas ni har sovit gott. Ah imorse var jag så trött! Idag är det onsdag och det är som ni vet en av mina bästa dagar på veckan! Det är ju idag jag och Carl har vår date night och det är jag som ska stå för middagen. Dock finns det några saker jag måste “stå ut med” ikväll – handboll på TV.

Jag är verkligen ointresserad av sport och skulle nog säga att sport är mitt största hot i förhållandet med Carl, haha. Ingen annan tjej eller så utan sport på TV och Carls olika sportaktiviteter på kvällar och helger är mina största hot mot date nights och kvalitetstid med honom ?.

Själv lägger jag mycket tid på mina sociala kanaler på fritiden så jag har ju min motsvarighet i det. Jag kommer i alla fall att joina Carl i soffan ikväll även om jag kanske bara slötittar på handbollsmatchen…

Ser ni några “hot” i era förhållanden? ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?