Annons: Shoppa min stil

Boots
Tröja
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Väska
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Kjol
T-shirt
Blus
Klänning
Kappa
Linne
Skjorta
Bag
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Sneakers
Jacka
Kavaj
T-shirt
Jacka
Kofta
Väska
Klännning
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Cardigan
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Slipover
Kappa
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Väst
Väska
Kavaj
Blus
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Tröja
Basker
Väska
Klänning
Slacks
Knytblus
Väska
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Klänning
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Skinnkjol
Kofta
T-shirt
Klänning
örhängen
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Klännning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klänning
Skjorta
Väska
Ankelboots
Klänning
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väska
Linne
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Jeans
Väska
Knytblus
T-shirt
Klänning
Knytblus
Halsduk
Tröja
Kofta
Cape
Satinkjol
Stövel
Kappa
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Blus
Väska
Byxor
25   177
49   287
55   467
24   465
37   340

Mitt största hot i förhållandet

God morgon ?. Hoppas ni har sovit gott. Ah imorse var jag så trött! Idag är det onsdag och det är som ni vet en av mina bästa dagar på veckan! Det är ju idag jag och Carl har vår date night och det är jag som ska stå för middagen. Dock finns det några saker jag måste “stå ut med” ikväll – handboll på TV.

Jag är verkligen ointresserad av sport och skulle nog säga att sport är mitt största hot i förhållandet med Carl, haha. Ingen annan tjej eller så utan sport på TV och Carls olika sportaktiviteter på kvällar och helger är mina största hot mot date nights och kvalitetstid med honom ?.

Själv lägger jag mycket tid på mina sociala kanaler på fritiden så jag har ju min motsvarighet i det. Jag kommer i alla fall att joina Carl i soffan ikväll även om jag kanske bara slötittar på handbollsmatchen…

Ser ni några “hot” i era förhållanden? ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?