Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Pullover
Byxor
Ankelboots
Väska
Väst
Kjol
Klännning
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Skjortklänning
Cardigan
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Boots
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Stövel
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Halsduk
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
Linne
Kofta
Bag
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Klänning
Skjorta
Cape
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Linne
Tröja
Byxor
Väska
Väska
Knytblus
Sneakers
Kappa
T-shirt
Skjorta
Basker
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Blus
Slipover
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
T-shirt
T-shirt
Slacks
Pullover
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Kjol
Rosa kostymbyxor
Tröja
Klänning
Kavaj
Klännning
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Jeans
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Blus
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Mina mål för 2018

Hejsan fina. Inspirerad av en lista jag hittade hos Blogglistor tänkte jag summera mina mål för 2018. De är uppdelade i lite olika kategorier och jag ska försöka vara så ärlig som jag kan. Har ni några mål? 🙂

 

Mina mål för 2018

 

Personliga mål:
Mina personliga mål handlar mycket om att må bra och hitta balans. Det viktigaste som jag ska jobba för är att känna mindre prestationsångest och det gäller i alla möjliga situationer. Sedan ska jag också ha världens bästa 30-årsfest i juli 🙂 Sy.

 

Relationsmål:
Jag ska umgås mer med mina vänner även om det då och då kräver en (längre) resa. Jag är verkligen glad och tacksam över mina fina relationer medfamlilj, vänner och Carl.

 

Hälsosamma mål:
Jag ska fortsätta sköta min hypotyreos och gå på regelbundna kontroller (1-2 ggr per år) för att säkerställa att jag har rätt dos av Levaxin. Sedan ska jag träna 2 gånger i veckan för att både kroppen och knoppen ska må bättre.

 

Kunskapsmål:
Jag vill verkligen lära mig att sy som inte blev av förra året. Och sätta mig in i modehistoria och modekunskap som är stort intresse. Sedan vill jag också lära mig mer för jobbet, både produktkunskap och marknadsföringskunskap.

 

Karriärmål:
Jag vill jobba mer strategiskt med mina egna kanaler, blogg och Instagram, planera bättre och såklart få fler följare och läsare. Sedan hoppas jag också att jag kommer få mer tid att planera och hitta bra samarbeten.

 

+ ett hemligt mål som jag inte avslöjar än. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?