Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jacka
T-shirt
Skjorta
Pullover
örhängen
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Väska
Tory Burch
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klännning
Kappa
Slipover
Klänning
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Grå kavaj
Kappa
Blus
Väska
Väska
Jeans
Byxor
Kjol
Kofta
Cape
Byxor
Sneakers
Väska
Kofta
T-shirt
Knytblus
Byxor
Blus
Kavaj
Väska
Kånken
Kavaj
Klänning
Kappa
Slingbacks
Stenströms cardigan
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Kofta
Jacka
Spegel
Skjorta
Kofta
Väska
Kappa
Skjortklänning
Tröja
T-shirt
Kavaj
Klänning
Bag
Klänning
Klänning
Kjol
Väst
Tröja
Kjol
Kavaj
Ganni diadem
Linne
Väska
Boots
Klänning
Vit blus
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kappa
Linne
Ankelboots
T-shirt
Byxor
Pullover
Moschino väska
Väska
Louis Vuitton väska
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Cardigan
Linne
Pullover
Väska
Klännning
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Pullover
Skinnkjol
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Halsduk
Klänning
Kavaj
T-shirt
Steamer
Kofta
Basker
Väska
Klänning
Slacks
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
Tröja
Stövel
13   72
67   352
74   482
55   491
44   466

Mina mål för 2018

Hejsan fina. Inspirerad av en lista jag hittade hos Blogglistor tänkte jag summera mina mål för 2018. De är uppdelade i lite olika kategorier och jag ska försöka vara så ärlig som jag kan. Har ni några mål? 🙂

 

Mina mål för 2018

 

Personliga mål:
Mina personliga mål handlar mycket om att må bra och hitta balans. Det viktigaste som jag ska jobba för är att känna mindre prestationsångest och det gäller i alla möjliga situationer. Sedan ska jag också ha världens bästa 30-årsfest i juli 🙂 Sy.

 

Relationsmål:
Jag ska umgås mer med mina vänner även om det då och då kräver en (längre) resa. Jag är verkligen glad och tacksam över mina fina relationer medfamlilj, vänner och Carl.

 

Hälsosamma mål:
Jag ska fortsätta sköta min hypotyreos och gå på regelbundna kontroller (1-2 ggr per år) för att säkerställa att jag har rätt dos av Levaxin. Sedan ska jag träna 2 gånger i veckan för att både kroppen och knoppen ska må bättre.

 

Kunskapsmål:
Jag vill verkligen lära mig att sy som inte blev av förra året. Och sätta mig in i modehistoria och modekunskap som är stort intresse. Sedan vill jag också lära mig mer för jobbet, både produktkunskap och marknadsföringskunskap.

 

Karriärmål:
Jag vill jobba mer strategiskt med mina egna kanaler, blogg och Instagram, planera bättre och såklart få fler följare och läsare. Sedan hoppas jag också att jag kommer få mer tid att planera och hitta bra samarbeten.

 

+ ett hemligt mål som jag inte avslöjar än. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?