Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Slipover
Sandaler
Vit blus
T-shirt
Kappa
Klänning
Kappa
Väst
Väska
Kavaj
Sneakers
Väska
Byxor
Basker
Väska
Kavaj
T-shirt
Blus
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Stickad klänning
Tröja
Kofta
Kjol
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Grön klänning
Kavaj
Kofta
Halsduk
Skjorta
Väska
Blus
Stövel
T-shirt
Byxor
Kavaj
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Klännning
Blus
Skjorta
Väska
Kofta
Byxor
Tröja
Slipover
Cape
Kavaj
Klänning
Slipover vit
Klänning
Kofta
Pullover
Skjorta
Pullover
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Tröja
Kappa
Knytblus
Ankelboots
Kavaj
Linne med spets
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Satinkjol
Tyllkjol
Klännning
T-shirt
Topp
Svarta jeans
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Linne
Cape
Slingbacks
T-shirt
Blå knytblus
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Body
T-shirt
Linne
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Blus
Kjol
Väska
Slacks
Blå klänning
Klänning
Slipover
Kostymbyxa
T-shirt
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Boots
Kofta
Klänning
Kappa
Kappa
Väska
Knytblus
Väska
Klänning
Skjorta
Linne
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Bag
Satinkjol
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kappa
Grå kavaj
Cardigan
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Slipover
Byxor
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Pullover
Cardigan
Klänning

Mina mål för 2018

Hejsan fina. Inspirerad av en lista jag hittade hos Blogglistor tänkte jag summera mina mål för 2018. De är uppdelade i lite olika kategorier och jag ska försöka vara så ärlig som jag kan. Har ni några mål? 🙂

 

Mina mål för 2018

 

Personliga mål:
Mina personliga mål handlar mycket om att må bra och hitta balans. Det viktigaste som jag ska jobba för är att känna mindre prestationsångest och det gäller i alla möjliga situationer. Sedan ska jag också ha världens bästa 30-årsfest i juli 🙂 Sy.

 

Relationsmål:
Jag ska umgås mer med mina vänner även om det då och då kräver en (längre) resa. Jag är verkligen glad och tacksam över mina fina relationer medfamlilj, vänner och Carl.

 

Hälsosamma mål:
Jag ska fortsätta sköta min hypotyreos och gå på regelbundna kontroller (1-2 ggr per år) för att säkerställa att jag har rätt dos av Levaxin. Sedan ska jag träna 2 gånger i veckan för att både kroppen och knoppen ska må bättre.

 

Kunskapsmål:
Jag vill verkligen lära mig att sy som inte blev av förra året. Och sätta mig in i modehistoria och modekunskap som är stort intresse. Sedan vill jag också lära mig mer för jobbet, både produktkunskap och marknadsföringskunskap.

 

Karriärmål:
Jag vill jobba mer strategiskt med mina egna kanaler, blogg och Instagram, planera bättre och såklart få fler följare och läsare. Sedan hoppas jag också att jag kommer få mer tid att planera och hitta bra samarbeten.

 

+ ett hemligt mål som jag inte avslöjar än. 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?