Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Väska
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Satinkjol
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Byxor
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kavaj
Pullover
Vit blus
Knytblus
Väska
Blus
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Blus
Klännning
Kofta
Kjol
Linne
Cape
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Blus
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Byxor
Slingbacks
Slacks
Kappa
Kofta
Bag
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Väska
Kappa
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Blus
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Väska
Jeans
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väst
Kjol
Klänning
Halsduk
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Linne
Väska
Cardigan
Kappa
Klänning
Väska
Knytblus
Basker
Kavaj
Kofta
Slipover
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
19   282
61   438
39   380
38   426
36   399

Min träning

God morgon fina. Gårdagen kändes verkligen så lång! På gott och ont kanske. Hann med en hel del på jobbet och på kvällen tog jag mig till gymmet och cyklade 50 minuter. Träningen går väl okej hittills. Tror jag lyckats få in 2 pass i veckan förutom magsjuka-veckan. Har dock bara kört kondition hittills, borde nog köra styrka också.

Idag efter jobb blir det ett besök hos frisören och denna gång ska jag klippa mig också. Sist var det hårspa. Jag försöker duscha på kvällen nu istället för på morgonen så jag har mer tid för att vårda håret i samband med tvätt.

Hoppas ni får en trevlig dag! ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?