Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Blus
Klännning
Kofta
Byxor
Slipover
Väst
Blus
Cape
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Pullover
Slacks
Kavaj
Kjol
Kappa
Väska
Kavaj
Pullover
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Klännning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Vit blus
Pullover
Klänning
Tröja
Väska
Basker
Skjorta
Blus
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Ankelboots
Klänning
Linne
Boots
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Tröja
Byxor
Kavaj
Byxor
Väska
Knytblus
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Linne
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Jeans
Väska
Knytblus
Kappa
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Bag
Kappa
Halsduk
Stickad klänning
Satinkjol
Kjol
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Tröja
Cardigan
Stövel
Klänning
T-shirt
Sneakers
Väska
Pälsjacka
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
83   312
65   509
45   367
40   418
64   390

Min träning

God morgon fina. Gårdagen kändes verkligen så lång! På gott och ont kanske. Hann med en hel del på jobbet och på kvällen tog jag mig till gymmet och cyklade 50 minuter. Träningen går väl okej hittills. Tror jag lyckats få in 2 pass i veckan förutom magsjuka-veckan. Har dock bara kört kondition hittills, borde nog köra styrka också.

Idag efter jobb blir det ett besök hos frisören och denna gång ska jag klippa mig också. Sist var det hårspa. Jag försöker duscha på kvällen nu istället för på morgonen så jag har mer tid för att vårda håret i samband med tvätt.

Hoppas ni får en trevlig dag! ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?