Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Cardigan
Klänning
Kofta
Blus
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Tröja
Knytblus
Blus
Sneakers
Kjol
Kappa
Halsduk
Kavaj
Kappa
Kjol
Cape
Klänning
Klänning
Slipover
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Väska
Vit blus
Kavaj
Jeans
Kofta
Manolo Blahnik
Slacks
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
T-shirt
Väst
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Slingbacks
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Ankelboots
Klännning
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Skjortklänning
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Väska
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
Grå kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Linne
Stövel
Byxor
Bag
Skjorta
Kappa
Pullover
T-shirt
Byxor
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Basker
Klännning
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Boots
Kavaj
Knytblus
Pullover
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kappa
Linne
Skjorta
32   210
62   430
45   351
40   404
64   379

Risk taker eller inte?

Hej fina. Skulle ni beskriva er själva som risktakers eller inte? I mitt fall är det verkligen inte så. Jag gillar det här med trygghet och säkra kort, i alla fall när det gäller pengar och pension. Idag hade jag mitt första pensionsmöte på det här jobbet och jag och en pensionsrådgivare gick igenom min prognos och så. Pension är lite som en djungel för mig och säkert för många andra också. Jag har alltid valt de säkra alternativen när jag blivit tillfrågad om olika val och det beror nog på att jag kan för lite och inte är villig att gambla med min framtid.

Han jag pratade med idag var bra och gav bra råd. Han försökte liksom inte sälja på mig något utan tyckte att mina säkra val var riktigt bra och berättade att de flesta som försöker byta förlorar på det. Jag har ändå minst 35 år kvar att jobba så det känns ju inte riktigt som att det är bråttom och prognosen såg väl helt okej ut och då räknar man ändå på att man inte får en löneökning över inflationen.

Har ni koll på er pension?:)


Foto: Patrik J Rydh  

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Anders Tedenby
  23 januari, 2018 / 12:41

  Stenkoll! Verkligen stenkoll! Kör all in på olja just nu.

  • Maria
   23 januari, 2018 / 12:42

   Bara att gratulera då!:)

Kommentera


Söker du efter något?