Annons: Shoppa min stil

Tröja
Tröja
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Kappa
Klännning
T-shirt
Knytblus
Blus
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Slipover
Jeans
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Kofta
Byxor
T-shirt
Bag
Skjorta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Cardigan
Kavaj
Linne
Pullover
Kappa
Kavaj
Kofta
Kappa
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
Blus
Cape
Satinkjol
Väska
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Väska
Skjortklänning
Kofta
Tröja
Klänning
Klänning
Boots
Knytblus
Skjorta
Väska
Kjol
Slingbacks
Klänning
Kofta
Väst
T-shirt
Klännning
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Linne
T-shirt
Kofta
Klänning
Sneakers
Byxor
Skjorta
Klänning
Pullover
Kappa
Pullover
Kjol
Skjorta
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Halsduk
Blus
Väska
Klänning
Slacks
Kavaj
Klänning
Knytblus
Vit blus
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Basker
Linne
Väska
Klänning
Väska
Stövel
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
37   226
65   445
30   395
33   384
23   298

Risk taker eller inte?

Hej fina. Skulle ni beskriva er själva som risktakers eller inte? I mitt fall är det verkligen inte så. Jag gillar det här med trygghet och säkra kort, i alla fall när det gäller pengar och pension. Idag hade jag mitt första pensionsmöte på det här jobbet och jag och en pensionsrådgivare gick igenom min prognos och så. Pension är lite som en djungel för mig och säkert för många andra också. Jag har alltid valt de säkra alternativen när jag blivit tillfrågad om olika val och det beror nog på att jag kan för lite och inte är villig att gambla med min framtid.

Han jag pratade med idag var bra och gav bra råd. Han försökte liksom inte sälja på mig något utan tyckte att mina säkra val var riktigt bra och berättade att de flesta som försöker byta förlorar på det. Jag har ändå minst 35 år kvar att jobba så det känns ju inte riktigt som att det är bråttom och prognosen såg väl helt okej ut och då räknar man ändå på att man inte får en löneökning över inflationen.

Har ni koll på er pension?:)


Foto: Patrik J Rydh  

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Anders Tedenby
  23 januari, 2018 / 12:41

  Stenkoll! Verkligen stenkoll! Kör all in på olja just nu.

  • Maria
   23 januari, 2018 / 12:42

   Bara att gratulera då!:)

Kommentera


Söker du efter något?