Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kappa
Slacks
Skjorta
Kappa
Blus
Kofta
Skjorta
Kappa
Byxor
Knytblus
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Basker
Skjorta
Kofta
Tröja
T-shirt
Kofta
Grå kavaj
Klännning
Kavaj
Skjorta
Cape
Stövel
Ankelboots
Väska
Klänning
Klänning
Slipover
Väska
Klänning
Väska
Vit blus
Kappa
Kofta
Knytblus
Pullover
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Skjortklänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Klänning
T-shirt
Sandaler
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Kofta
Kofta
Linne
Kavaj
Kjol
Klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Knytblus
Pullover
Sneakers
Kjol
Kavaj
Jeansjacka
Kofta
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
Skjorta
Blå klänning
Skinnkjol
Väska
Jeans
T-shirt
Byxor
Blus
Byxor
T-shirt
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
Kofta
Pullover
Slingbacks
T-shirt
T-shirt
Tröja
Kavaj
Linne med spets
Cardigan
Kjol
Väst
T-shirt
Skjorta
Linne
Väska
Klänning
Halsduk
Klänning
T-shirt
Kjol
Kofta
Satinkjol
Kappa
Väska
Klänning
Klännning
Pullover
Cardigan
Kjol
Bag
Boots
38   299
44   309
68   447
46   356
26   317

Massage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Massage i Malmö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om hur min fredagskväll såg ut innan jag åkte över bron för after work. Som ni vet har jag börjat klippa mig och behandla mitt hår hos Xperience Lailas Luxury Salon och praktiskt nog erbjuder de också massage i Malmö i deras salong. Carl Boström som jobbar på salongen är diplomerad massageterapeut och har sin verksamhet i ett trevligt rum längre in så man inte är mitt ibland alla de som ska få sitt hår fixat.

Jag har varit på massage bara en gång tidigare i mitt liv, när jag fick det i julklapp för ett par år sedan. Jag är oerhört stel i rygg, axlar och nacke så jag skulle nog behöva gå på massage regelbundet egentligen. Så himla bra att jag får tillfälle att få det hos Xperience där jag ändå går och fixar håret. Så bra när man hittar ställen som erbjuder flera saker som man har nytta av.

Så i fredags provade jag alltså massage i Malmö hos Carl och han är verkligen kunnig och professionell. Jag fick massage på rygg, axlar, nacke och även armar då det också påverkar de övriga delarna. Rummet kändes väldigt harmoniskt med inredning i varma färger, och sedan var det också lugn avslappningsmusik på under hela massagen. Massagen varade i ungefär en timme. Så skönt! Visst, det gjorde ont men det känns som att det behövde göra ont för att det skulle hjälpa på riktigt. Jag går ju dit för att bli bättre och inte för någon avslappningsövning.

Rekommenderar verkligen massage hos Carl på Xperience. Läs mer om deras massage-erbjudande här: Massage i Malmö på Xperience

Eftersom det var fredag kväll fick jag även ta del av deras After Work efter massagen. De bjöd på rött vin, ost och kex, vindruvor med mera. Så gott och perfekt att gå dit en fredag ju när de bjuder på sådan lyx!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lars Malmgren
  18 april, 2018 / 10:47

  Jag håller med på alla sätt!! Jag har länge haft problem med axlar och rygg, och har fått hjälp av Carl för att få lindring. Han är skicklig och omtänksam, har ett gott handlag, och är skicklig på att bedöma hur han arbetar med kroppen för att få det så behagligt och skönt som möjligt! Lars Malmgren

  • Maria
   18 april, 2018 / 10:51

   Så är det verkligen! Carl på Xperience rekommenderas varmt! ?

Kommentera


Söker du efter något?