Annons: Shoppa min stil

Knytblus
T-shirt
Kappa
Pullover
Tröja
Skjorta
Kofta
Slingbacks
Väska
Skinnkjol
Väska
Kjol
Klänning
Knytblus
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klänning
Slacks
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Cardigan
Linne
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Boots
Kjol
Blus
Stövel
Sneakers
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Kavaj
Blus
Linne
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Klännning
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Skjorta
T-shirt
Halsduk
Kappa
Kappa
Kofta
T-shirt
Pullover
Kofta
Klänning
Cape
Kofta
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Bag
Klänning
Klänning
Tröja
T-shirt
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Tröja
Väska
Basker
Grå kavaj
Knytblus
Pullover
Kavaj
Vit blus
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Väska
Pullover
Jeans
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Kjol
Skjorta
Kofta
Väst
Väska
Kjol
Klännning
Kavaj
Skjorta
Slipover
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Kofta
Byxor
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
14   59
60   327
112   368
70   458
91   482

Massage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Massage i Malmö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om hur min fredagskväll såg ut innan jag åkte över bron för after work. Som ni vet har jag börjat klippa mig och behandla mitt hår hos Xperience Lailas Luxury Salon och praktiskt nog erbjuder de också massage i Malmö i deras salong. Carl Boström som jobbar på salongen är diplomerad massageterapeut och har sin verksamhet i ett trevligt rum längre in så man inte är mitt ibland alla de som ska få sitt hår fixat.

Jag har varit på massage bara en gång tidigare i mitt liv, när jag fick det i julklapp för ett par år sedan. Jag är oerhört stel i rygg, axlar och nacke så jag skulle nog behöva gå på massage regelbundet egentligen. Så himla bra att jag får tillfälle att få det hos Xperience där jag ändå går och fixar håret. Så bra när man hittar ställen som erbjuder flera saker som man har nytta av.

Så i fredags provade jag alltså massage i Malmö hos Carl och han är verkligen kunnig och professionell. Jag fick massage på rygg, axlar, nacke och även armar då det också påverkar de övriga delarna. Rummet kändes väldigt harmoniskt med inredning i varma färger, och sedan var det också lugn avslappningsmusik på under hela massagen. Massagen varade i ungefär en timme. Så skönt! Visst, det gjorde ont men det känns som att det behövde göra ont för att det skulle hjälpa på riktigt. Jag går ju dit för att bli bättre och inte för någon avslappningsövning.

Rekommenderar verkligen massage hos Carl på Xperience. Läs mer om deras massage-erbjudande här: Massage i Malmö på Xperience

Eftersom det var fredag kväll fick jag även ta del av deras After Work efter massagen. De bjöd på rött vin, ost och kex, vindruvor med mera. Så gott och perfekt att gå dit en fredag ju när de bjuder på sådan lyx!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lars Malmgren
  18 april, 2018 / 10:47

  Jag håller med på alla sätt!! Jag har länge haft problem med axlar och rygg, och har fått hjälp av Carl för att få lindring. Han är skicklig och omtänksam, har ett gott handlag, och är skicklig på att bedöma hur han arbetar med kroppen för att få det så behagligt och skönt som möjligt! Lars Malmgren

  • Maria
   18 april, 2018 / 10:51

   Så är det verkligen! Carl på Xperience rekommenderas varmt! ?

Kommentera


Söker du efter något?