Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne med spets
Kappa
Kostymbyxa
Tröja
Svarta jeans
Kappa
Vit blus
Manolo Blahnik
Blus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Cardigan
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Byxor
Kofta
Kavaj
Pullover
Blus
Kjol
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Klännning
Kavaj
Pullover
Cape
Blå knytblus
T-shirt
Skjorta
Kofta
Plisserad kjol
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Kjol
Basker
Kavaj
Slipover
Kofta
Kavaj
Sneakers
Kappa
Klänning
Slipover
Skjorta
Slipover vit
T-shirt
T-shirt
Bag
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Blus
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Pullover
Halsduk
Body
Kavaj
Kjol
Kjol
Grå kavaj
Knytblus
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Gucciskärp
Knytblus
Slingbacks
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Cardigan
Cape
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Pälsjacka
Grön klänning
Tröja
Klänning
Väst
Väska
Väska
Stövel
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Linne
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Sandaler
T-shirt
Klänning
Kjol
T-shirt
Topp
Linne
Boots
Ankelboots
Knytblus
Skjorta
Satinkjol
Byxor
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kappa
Satinkjol
Blå klänning
Tyllkjol
Slacks
Kofta
Klänning
Slipover
Jeans
Kavaj
Klännning
Skinnkjol
Slipover
Kofta
Blus
Kofta

Massage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Massage i Malmö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om hur min fredagskväll såg ut innan jag åkte över bron för after work. Som ni vet har jag börjat klippa mig och behandla mitt hår hos Xperience Lailas Luxury Salon och praktiskt nog erbjuder de också massage i Malmö i deras salong. Carl Boström som jobbar på salongen är diplomerad massageterapeut och har sin verksamhet i ett trevligt rum längre in så man inte är mitt ibland alla de som ska få sitt hår fixat.

Jag har varit på massage bara en gång tidigare i mitt liv, när jag fick det i julklapp för ett par år sedan. Jag är oerhört stel i rygg, axlar och nacke så jag skulle nog behöva gå på massage regelbundet egentligen. Så himla bra att jag får tillfälle att få det hos Xperience där jag ändå går och fixar håret. Så bra när man hittar ställen som erbjuder flera saker som man har nytta av.

Så i fredags provade jag alltså massage i Malmö hos Carl och han är verkligen kunnig och professionell. Jag fick massage på rygg, axlar, nacke och även armar då det också påverkar de övriga delarna. Rummet kändes väldigt harmoniskt med inredning i varma färger, och sedan var det också lugn avslappningsmusik på under hela massagen. Massagen varade i ungefär en timme. Så skönt! Visst, det gjorde ont men det känns som att det behövde göra ont för att det skulle hjälpa på riktigt. Jag går ju dit för att bli bättre och inte för någon avslappningsövning.

Rekommenderar verkligen massage hos Carl på Xperience. Läs mer om deras massage-erbjudande här: Massage i Malmö på Xperience

Eftersom det var fredag kväll fick jag även ta del av deras After Work efter massagen. De bjöd på rött vin, ost och kex, vindruvor med mera. Så gott och perfekt att gå dit en fredag ju när de bjuder på sådan lyx!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lars Malmgren
  18 april, 2018 / 10:47

  Jag håller med på alla sätt!! Jag har länge haft problem med axlar och rygg, och har fått hjälp av Carl för att få lindring. Han är skicklig och omtänksam, har ett gott handlag, och är skicklig på att bedöma hur han arbetar med kroppen för att få det så behagligt och skönt som möjligt! Lars Malmgren

  • Maria
   18 april, 2018 / 10:51

   Så är det verkligen! Carl på Xperience rekommenderas varmt! ?

Kommentera


Looking for Something?