Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Tröja
Byxor
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Slipover
Stickad klänning
Kofta
Tröja
Pullover
Jeans
Kjol
T-shirt
Slacks
Kavaj
Klänning
Knytblus
Skjorta
Väska
Cardigan
Blus
Skjorta
Klänning
Kappa
Stövel
Kofta
Väska
Väska
Bag
Väst
Kofta
Blus
Halsduk
Kappa
Blus
Skjorta
Väska
Klännning
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Slingbacks
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Byxor
Kjol
Kofta
Vit blus
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Jacka
Klänning
Kappa
Sneakers
Grå kavaj
Tröja
örhängen
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Cape
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Jacka
Kofta
Knytblus
Klänning
Boots
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Ankelboots
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klännning
Kofta
Kjol
Kjol
Knytblus
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Blus
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Basker
Väska
Linne
Klänning
Byxor
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Linne
Klänning
Halsduk
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
25   177
49   287
55   467
24   465
37   340

Massage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Massage i Malmö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om hur min fredagskväll såg ut innan jag åkte över bron för after work. Som ni vet har jag börjat klippa mig och behandla mitt hår hos Xperience Lailas Luxury Salon och praktiskt nog erbjuder de också massage i Malmö i deras salong. Carl Boström som jobbar på salongen är diplomerad massageterapeut och har sin verksamhet i ett trevligt rum längre in så man inte är mitt ibland alla de som ska få sitt hår fixat.

Jag har varit på massage bara en gång tidigare i mitt liv, när jag fick det i julklapp för ett par år sedan. Jag är oerhört stel i rygg, axlar och nacke så jag skulle nog behöva gå på massage regelbundet egentligen. Så himla bra att jag får tillfälle att få det hos Xperience där jag ändå går och fixar håret. Så bra när man hittar ställen som erbjuder flera saker som man har nytta av.

Så i fredags provade jag alltså massage i Malmö hos Carl och han är verkligen kunnig och professionell. Jag fick massage på rygg, axlar, nacke och även armar då det också påverkar de övriga delarna. Rummet kändes väldigt harmoniskt med inredning i varma färger, och sedan var det också lugn avslappningsmusik på under hela massagen. Massagen varade i ungefär en timme. Så skönt! Visst, det gjorde ont men det känns som att det behövde göra ont för att det skulle hjälpa på riktigt. Jag går ju dit för att bli bättre och inte för någon avslappningsövning.

Rekommenderar verkligen massage hos Carl på Xperience. Läs mer om deras massage-erbjudande här: Massage i Malmö på Xperience

Eftersom det var fredag kväll fick jag även ta del av deras After Work efter massagen. De bjöd på rött vin, ost och kex, vindruvor med mera. Så gott och perfekt att gå dit en fredag ju när de bjuder på sådan lyx!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lars Malmgren
  18 april, 2018 / 10:47

  Jag håller med på alla sätt!! Jag har länge haft problem med axlar och rygg, och har fått hjälp av Carl för att få lindring. Han är skicklig och omtänksam, har ett gott handlag, och är skicklig på att bedöma hur han arbetar med kroppen för att få det så behagligt och skönt som möjligt! Lars Malmgren

  • Maria
   18 april, 2018 / 10:51

   Så är det verkligen! Carl på Xperience rekommenderas varmt! ?

Kommentera


Söker du efter något?