Annons: Shoppa min stil

Pullover
Pullover
Kavaj
Kostymbyxa
Bag
Väska
Väska
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Klänning
T-shirt
Body
Skjorta
Plisserad kjol
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Tröja
Skjorta
T-shirt
Pullover
Klänning
Basker
Topp
Cape
Kjol
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
Blus
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kappa
Väst
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Byxor
Blus
Klännning
Cardigan
Manolo Blahnik
Väska
Skjorta
Kavaj
Tröja
Kappa
Kjol
Kappa
T-shirt
Linne
Satinkjol
Väska
Väska
Linne med spets
Gucciskärp
Klänning
Sandaler
Kofta
Väska
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Pullover
Satinkjol
Klänning
Plisserad kjol
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Linne
Stickad klänning
Sneakers
Slingbacks
Kjol
Blå klänning
Slipover
Blus
Ankelboots
Svarta jeans
Kavaj
Kjol
T-shirt
Slipover
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Boots
Väska
Slipover
Kappa
Jeans
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Skinnkjol
Knytblus
Kofta
Slacks
Kofta
Klänning
Klännning
Slipover vit
Stövel
T-shirt
Skjorta
Halsduk
T-shirt
Skjorta
Klänning
Grön klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Cape
Slipover
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
Kavaj
Tröja
Blå knytblus

Massage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Massage i Malmö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om hur min fredagskväll såg ut innan jag åkte över bron för after work. Som ni vet har jag börjat klippa mig och behandla mitt hår hos Xperience Lailas Luxury Salon och praktiskt nog erbjuder de också massage i Malmö i deras salong. Carl Boström som jobbar på salongen är diplomerad massageterapeut och har sin verksamhet i ett trevligt rum längre in så man inte är mitt ibland alla de som ska få sitt hår fixat.

Jag har varit på massage bara en gång tidigare i mitt liv, när jag fick det i julklapp för ett par år sedan. Jag är oerhört stel i rygg, axlar och nacke så jag skulle nog behöva gå på massage regelbundet egentligen. Så himla bra att jag får tillfälle att få det hos Xperience där jag ändå går och fixar håret. Så bra när man hittar ställen som erbjuder flera saker som man har nytta av.

Så i fredags provade jag alltså massage i Malmö hos Carl och han är verkligen kunnig och professionell. Jag fick massage på rygg, axlar, nacke och även armar då det också påverkar de övriga delarna. Rummet kändes väldigt harmoniskt med inredning i varma färger, och sedan var det också lugn avslappningsmusik på under hela massagen. Massagen varade i ungefär en timme. Så skönt! Visst, det gjorde ont men det känns som att det behövde göra ont för att det skulle hjälpa på riktigt. Jag går ju dit för att bli bättre och inte för någon avslappningsövning.

Rekommenderar verkligen massage hos Carl på Xperience. Läs mer om deras massage-erbjudande här: Massage i Malmö på Xperience

Eftersom det var fredag kväll fick jag även ta del av deras After Work efter massagen. De bjöd på rött vin, ost och kex, vindruvor med mera. Så gott och perfekt att gå dit en fredag ju när de bjuder på sådan lyx!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Lars Malmgren
  18 april, 2018 / 10:47

  Jag håller med på alla sätt!! Jag har länge haft problem med axlar och rygg, och har fått hjälp av Carl för att få lindring. Han är skicklig och omtänksam, har ett gott handlag, och är skicklig på att bedöma hur han arbetar med kroppen för att få det så behagligt och skönt som möjligt! Lars Malmgren

  • Maria
   18 april, 2018 / 10:51

   Så är det verkligen! Carl på Xperience rekommenderas varmt! ?

Kommentera


Looking for Something?