Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Kappa
Vit blus
Kappa
Grå kavaj
Linne
Ankelboots
Halsduk
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Linne
Klännning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Jeans
Väska
Cardigan
Klänning
Boots
Rosa kostymbyxor
Kjol
Slipover
Skjorta
Knytblus
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Kjol
Väst
Blus
Klänning
Kavaj
Bag
Pullover
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Tröja
Kavaj
Klännning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Stövel
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Basker
Klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Sneakers
Kavaj
Tröja
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Kjol
Linne
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Skjorta
Byxor
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Slingbacks
Kostymbyxa
Pullover
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Slacks
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Satinkjol
Tröja
T-shirt
Cape
Kavaj
83   313
65   509
45   368
40   419
64   390

Billig hårvård på nätet hos Ginos

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag 🙂 Är hemma på lunch lite snabbt och måste snart tillbaka då jag har typ tusen saker att göra, plus ett telefonmöte som börjar strax.

Innan jag går tillbaka och jobbar tänkte jag i alla fall hinna tipsa er om billig hårdvård på nätet hos Ginos som är en webbutik med fokus på hår och skönhet. De erbjuder ett brett sortiment av hårvård, hudvård, smink och parfymer från kända varumärken, till förmånliga priser. Deras affärsidé är att erbjuda bra service, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Då de köper in stora volymer får de möjlighet att sälja produkterna till kunderna till lägre priser. Riktigt bra 🙂

Som ni vet har jag hittat en ny frisör och i samband med det har jag blivit mer pepp och tänker verkligen försöka att ta bättre hand om mitt hår och få bättre kvalitet på det. Det är ju kanske inte helt lätt och det kommer nog att ta tid och kräva både tålamod och mycket jobb. Min plan är att jag ska klippa mig oftare, lära mig mer om hur man ska sköta sitt hår och börja använda bra produkter som vårdar. Jag tycker att det är lite av en djungel det här med hårvård så man får kanske prova sig fram lite tills man hittar rätt.

Några hårvårdsprodukter jag ska försöka använda mer regelbundet är högkvalitativt schampoo, balsam, hårinpackning och serum/olja och jag har hittat några prisvärda produkter hos Ginos. Har fastnat för varumärket Maria Nila då jag gillade ett torrschampoo jag hade från dem. De har både snygga förpackningar och högkvalitativt innehåll :).  Bland produkterna hos Ginos har jag hittat några favoriter. Hitta dina egna favoriter på Ginos.se.

Maria Nila True Soft Shampoo 350ml + Conditioner 300ml Duo i gruppen Hårvård / Schampo / Torrt hår hos ginos.se (truesoftduo)
Maria Nila True Soft Schampoo + conditioner – nu 309 SEK för båda
Maria Nila True Soft Masque 250ml i gruppen Hårvård / Hårinpackning / Torrt hår hos ginos.se (mn-pal-001-0019)
Maria Nila True Soft Masque – nu 299 SEK

 

Maria Nila True Soft Argan Oil 100ml i gruppen Hårvård / Hårinpackning / Olja/Serum hos ginos.se (mn-pal-001-0029)
Maria Nila Palette True Soft Argan Oil – nu 239 SEK

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?