Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Knytblus
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Skinnkjol
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Slacks
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Tröja
Sneakers
Väska
Väska
Kavaj
Cape
Väska
Klänning
Kavaj
Jeans
Pälsjacka
Vit blus
Kappa
Linne
Kappa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Linne
Blus
Kavaj
Ankelboots
Pullover
Pullover
Satinkjol
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Byxor
Kavaj
Blus
Kostymbyxa
Bag
T-shirt
Pullover
Cardigan
Klänning
Väska
Kjol
Basker
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kjol
Klännning
Klänning
Knytblus
Blus
Väska
Knytblus
Kofta
Väst
Skjorta
Pullover
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
Blus
T-shirt
Kappa
Halsduk
Klännning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Slingbacks
19   283
61   439
39   380
38   426
36   399

Billig hårvård på nätet hos Ginos

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag 🙂 Är hemma på lunch lite snabbt och måste snart tillbaka då jag har typ tusen saker att göra, plus ett telefonmöte som börjar strax.

Innan jag går tillbaka och jobbar tänkte jag i alla fall hinna tipsa er om billig hårdvård på nätet hos Ginos som är en webbutik med fokus på hår och skönhet. De erbjuder ett brett sortiment av hårvård, hudvård, smink och parfymer från kända varumärken, till förmånliga priser. Deras affärsidé är att erbjuda bra service, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Då de köper in stora volymer får de möjlighet att sälja produkterna till kunderna till lägre priser. Riktigt bra 🙂

Som ni vet har jag hittat en ny frisör och i samband med det har jag blivit mer pepp och tänker verkligen försöka att ta bättre hand om mitt hår och få bättre kvalitet på det. Det är ju kanske inte helt lätt och det kommer nog att ta tid och kräva både tålamod och mycket jobb. Min plan är att jag ska klippa mig oftare, lära mig mer om hur man ska sköta sitt hår och börja använda bra produkter som vårdar. Jag tycker att det är lite av en djungel det här med hårvård så man får kanske prova sig fram lite tills man hittar rätt.

Några hårvårdsprodukter jag ska försöka använda mer regelbundet är högkvalitativt schampoo, balsam, hårinpackning och serum/olja och jag har hittat några prisvärda produkter hos Ginos. Har fastnat för varumärket Maria Nila då jag gillade ett torrschampoo jag hade från dem. De har både snygga förpackningar och högkvalitativt innehåll :).  Bland produkterna hos Ginos har jag hittat några favoriter. Hitta dina egna favoriter på Ginos.se.

Maria Nila True Soft Shampoo 350ml + Conditioner 300ml Duo i gruppen Hårvård / Schampo / Torrt hår hos ginos.se (truesoftduo)
Maria Nila True Soft Schampoo + conditioner – nu 309 SEK för båda
Maria Nila True Soft Masque 250ml i gruppen Hårvård / Hårinpackning / Torrt hår hos ginos.se (mn-pal-001-0019)
Maria Nila True Soft Masque – nu 299 SEK

 

Maria Nila True Soft Argan Oil 100ml i gruppen Hårvård / Hårinpackning / Olja/Serum hos ginos.se (mn-pal-001-0029)
Maria Nila Palette True Soft Argan Oil – nu 239 SEK

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?