Annons: Shoppa min stil

Klännning
T-shirt
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Halsduk
Manolo Blahnik
Ankelboots
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Byxor
Kappa
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Cape
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Linne
Pullover
Kofta
Pälsjacka
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Blus
Pullover
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Byxor
Klännning
Kjol
Linne
Kappa
Väska
Jeans
Kavaj
Kjol
Kavaj
Vit blus
Basker
Slacks
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Knytblus
Klänning
Slipover
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Byxor
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Väst
Kofta
Skjorta
Boots
Blus
Slingbacks
Sneakers
Bag
Kavaj
Kjol
Kappa
Stövel
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Kofta
Kofta
Linne
Väska
Kappa
Satinkjol
Tröja
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Kappa
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Billig hårvård på nätet hos Ginos

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag 🙂 Är hemma på lunch lite snabbt och måste snart tillbaka då jag har typ tusen saker att göra, plus ett telefonmöte som börjar strax.

Innan jag går tillbaka och jobbar tänkte jag i alla fall hinna tipsa er om billig hårdvård på nätet hos Ginos som är en webbutik med fokus på hår och skönhet. De erbjuder ett brett sortiment av hårvård, hudvård, smink och parfymer från kända varumärken, till förmånliga priser. Deras affärsidé är att erbjuda bra service, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Då de köper in stora volymer får de möjlighet att sälja produkterna till kunderna till lägre priser. Riktigt bra 🙂

Som ni vet har jag hittat en ny frisör och i samband med det har jag blivit mer pepp och tänker verkligen försöka att ta bättre hand om mitt hår och få bättre kvalitet på det. Det är ju kanske inte helt lätt och det kommer nog att ta tid och kräva både tålamod och mycket jobb. Min plan är att jag ska klippa mig oftare, lära mig mer om hur man ska sköta sitt hår och börja använda bra produkter som vårdar. Jag tycker att det är lite av en djungel det här med hårvård så man får kanske prova sig fram lite tills man hittar rätt.

Några hårvårdsprodukter jag ska försöka använda mer regelbundet är högkvalitativt schampoo, balsam, hårinpackning och serum/olja och jag har hittat några prisvärda produkter hos Ginos. Har fastnat för varumärket Maria Nila då jag gillade ett torrschampoo jag hade från dem. De har både snygga förpackningar och högkvalitativt innehåll :).  Bland produkterna hos Ginos har jag hittat några favoriter. Hitta dina egna favoriter på Ginos.se.

Maria Nila True Soft Shampoo 350ml + Conditioner 300ml Duo i gruppen Hårvård / Schampo / Torrt hår hos ginos.se (truesoftduo)
Maria Nila True Soft Schampoo + conditioner – nu 309 SEK för båda
Maria Nila True Soft Masque 250ml i gruppen Hårvård / Hårinpackning / Torrt hår hos ginos.se (mn-pal-001-0019)
Maria Nila True Soft Masque – nu 299 SEK

 

Maria Nila True Soft Argan Oil 100ml i gruppen Hårvård / Hårinpackning / Olja/Serum hos ginos.se (mn-pal-001-0029)
Maria Nila Palette True Soft Argan Oil – nu 239 SEK

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?