Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Cape
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Manolo Blahnik
Byxor
Kappa
Vit blus
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Kappa
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Basker
Tröja
Linne
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Cardigan
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Stövel
Slipover
Jeans
Slacks
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Bag
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klänning
Blus
Knytblus
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Boots
Kavaj
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Blus
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
Byxor
Slingbacks
Tröja
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Knytblus
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klännning
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kappa
Pälsjacka
Väska
Linne
Väska
Kjol
Klänning
Tröja
Kavaj
Klännning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väst
Kjol
Sneakers
T-shirt
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Halsduk
Kjol
Skjortklänning
Kofta
52   299
104   354
70   442
89   471
68   592

Det löste sig!

Hej fina. Kikar in här lite snabbt då jag inte har så mycket tid. Äntligen verkar det ha löst sig med bloggen, statistiken och domänen. Jag fixade det helt själv :). Det får jag vara lite stolt över. Jag hade tänkt jobba hemma under eftermiddagen men tror jag drar tillbaka till jobbet ändå då det ändå är så lite folk där idag. Lugn och ro och jag har redan hunnit med en hel del. Skönt! Vid halv fyra ska jag på ett möte och sedan efter jobbet ännu ett möte som gäller ett samarbete för bloggen. Ska försöka komma hem i rimlig tid då jag och Carl ju har vår kvalitetstid ikväll.

Rörigt inlägg, sorry. Kände att jag ville kika in ändå 🙂 Hoppas ni har en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?