Annons: Shoppa min stil

Basker
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Tröja
Slingbacks
Kjol
Pälsjacka
Väska
Kofta
Vit blus
Kostymbyxa
Knytblus
Kofta
Slipover
Väska
Kappa
Bag
Blus
Slacks
Kappa
Väska
Linne
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Kofta
Kjol
Sneakers
Väska
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Cardigan
Stickad klänning
Tröja
Väska
Linne
Boots
Knytblus
Kappa
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Satinkjol
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Cape
Byxor
Kofta
Klänning
Tröja
Kappa
Blus
T-shirt
Kofta
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Pullover
Jeans
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Stövel
Skjortklänning
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Pullover
Ankelboots
Kjol
T-shirt
Kofta
T-shirt
Väska
Väst
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Halsduk
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Linne
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Klännning
Väska
118   221
67   328
42   336
66   459
30   403

Det löste sig!

Hej fina. Kikar in här lite snabbt då jag inte har så mycket tid. Äntligen verkar det ha löst sig med bloggen, statistiken och domänen. Jag fixade det helt själv :). Det får jag vara lite stolt över. Jag hade tänkt jobba hemma under eftermiddagen men tror jag drar tillbaka till jobbet ändå då det ändå är så lite folk där idag. Lugn och ro och jag har redan hunnit med en hel del. Skönt! Vid halv fyra ska jag på ett möte och sedan efter jobbet ännu ett möte som gäller ett samarbete för bloggen. Ska försöka komma hem i rimlig tid då jag och Carl ju har vår kvalitetstid ikväll.

Rörigt inlägg, sorry. Kände att jag ville kika in ändå 🙂 Hoppas ni har en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?