Annons: Shoppa min stil

Skjortklänning
Klänning
Kjol
Slacks
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Ankelboots
Cape
Klänning
Stickad klänning
Slipover
Kappa
Vit blus
T-shirt
Blus
Linne
Halsduk
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Väska
Pullover
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Boots
Kjol
Klänning
Kofta
Bag
Jacka
Kofta
Pullover
Kavaj
Linne
Stövel
Kavaj
Klännning
Kavaj
Blus
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
örhängen
Skinnkjol
Klännning
Skjorta
Väska
Kappa
T-shirt
Linne
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Tröja
Knytblus
T-shirt
Väska
Väska
Jeans
T-shirt
Kjol
Kofta
Knytblus
Kjol
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kofta
Cardigan
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Halsduk
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Blus
Kofta
Basker
Kofta
Kappa
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Väska
Byxor
Pullover
Kavaj
Väska
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Grå kavaj
Tröja
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Jacka
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Slingbacks
Väst
Byxor
31   223
41   373
41   465
44   477
50   394

Det löste sig!

Hej fina. Kikar in här lite snabbt då jag inte har så mycket tid. Äntligen verkar det ha löst sig med bloggen, statistiken och domänen. Jag fixade det helt själv :). Det får jag vara lite stolt över. Jag hade tänkt jobba hemma under eftermiddagen men tror jag drar tillbaka till jobbet ändå då det ändå är så lite folk där idag. Lugn och ro och jag har redan hunnit med en hel del. Skönt! Vid halv fyra ska jag på ett möte och sedan efter jobbet ännu ett möte som gäller ett samarbete för bloggen. Ska försöka komma hem i rimlig tid då jag och Carl ju har vår kvalitetstid ikväll.

Rörigt inlägg, sorry. Kände att jag ville kika in ändå 🙂 Hoppas ni har en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?