Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kjol
Halsduk
Linne
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Byxor
Satinkjol
Skinnkjol
Kjol
Väska
Cardigan
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kjol
Kavaj
Kofta
Vit blus
Boots
Klännning
Väska
Klänning
Pullover
Basker
Tröja
Kjol
Blus
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kavaj
Linne
Klänning
Skjorta
Jeans
Väska
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Pullover
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Kjol
Manolo Blahnik
Skjorta
Kappa
Väska
Byxor
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Tröja
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
Byxor
Bag
Knytblus
Blus
Kavaj
Väska
Stövel
Knytblus
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
Linne
Väst
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Pullover
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Slingbacks
Ankelboots
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Cape
Klännning
Kavaj
Slacks
Väska
Kofta
Slipover
36   307
67   367
42   392
20   303
76   469

Mina tankar om feedback

Hej fina. Hoppas ni har haft en bra tisdag! Idag höll jag som ni vet en presentation under förmiddagen och sedan sa min chef åt mig att köra den igen under eftermiddagen för andra personer som vi ville nå ut till. Det kom väldigt spontant men det var väl bara att köra så det gjorde jag.

Vad jag tänkte på andra gången var att jag slappnade av mer, jag var mindre nervös. Det bidrog dock lite till att presentationen inte gick lika bra enligt mig själv. Jag gick ifrån mitt inlästa manus, skippade vissa delar som jag då tyckte kändes överflödiga, med mera. Men det är väl på gott och ont det där. Tredje gången är kanske både nerverna och kvalitén bra? ?

Något jag försöker bli bättre på att ta till mig och se som något bra är feedback. Ibland kan jag känna att jag är lite rädd för feedback. Jag kan känna att jag inte vill ha kritik från andra då jag ju är väldigt självkritisk. Men nu har jag börjat förstå att feedback och kritik är bra. Det positiva gör mig så himla glad och det negativa lär jag mig ju av. Jag ska försöka uppmuntra feedback mer.

Efter dagens webinarium fick jag ett mail från en deltagare som sa att hon tyckte att min presentation var väldigt pedagogisk och att hon skulle rekommendera några av sina kollegor att närvara nästa gång. Så kul! Fick även beröm och några bra tips från min chef ?

Hur tänker ni kring feedback och så?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?