Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Halsduk
Jacka
Kofta
Sneakers
Basker
Blus
Tröja
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Pullover
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Knytblus
Moschino väska
Kofta
Byxor
T-shirt
Stenströms cardigan
Satinkjol
Pullover
Steamer
T-shirt
Vit blus
Knytblus
Skinnkjol
Kjol
Blus
Stövel
Väska
Skjorta
Cape
Grå kavaj
örhängen
Klänning
Byxor
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
Kappa
Klännning
Väska
T-shirt
Kånken
Kavaj
Skjorta
Väst
Väska
Kofta
Halsduk
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Linne
Tory Burch
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pullover
Linne
Väska
Slipover
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Louis Vuitton väska
Pälsjacka
Ankelboots
Väska
Kavaj
Slacks
Kappa
Skjorta
Bag
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Boots
Pullover
Väska
Jacka
Linne
Väska
Tröja
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Slingbacks
Klänning
Klänning
Väska
Ganni diadem
Klänning
Kjol
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Jeans
Kavaj
Kappa
Blus
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Spegel
Klänning
Klänning
Klännning
Kappa
Kjol
Kavaj
T-shirt
15   110
32   270
55   413
58   484
55   450

Mina tankar om feedback

Hej fina. Hoppas ni har haft en bra tisdag! Idag höll jag som ni vet en presentation under förmiddagen och sedan sa min chef åt mig att köra den igen under eftermiddagen för andra personer som vi ville nå ut till. Det kom väldigt spontant men det var väl bara att köra så det gjorde jag.

Vad jag tänkte på andra gången var att jag slappnade av mer, jag var mindre nervös. Det bidrog dock lite till att presentationen inte gick lika bra enligt mig själv. Jag gick ifrån mitt inlästa manus, skippade vissa delar som jag då tyckte kändes överflödiga, med mera. Men det är väl på gott och ont det där. Tredje gången är kanske både nerverna och kvalitén bra? ?

Något jag försöker bli bättre på att ta till mig och se som något bra är feedback. Ibland kan jag känna att jag är lite rädd för feedback. Jag kan känna att jag inte vill ha kritik från andra då jag ju är väldigt självkritisk. Men nu har jag börjat förstå att feedback och kritik är bra. Det positiva gör mig så himla glad och det negativa lär jag mig ju av. Jag ska försöka uppmuntra feedback mer.

Efter dagens webinarium fick jag ett mail från en deltagare som sa att hon tyckte att min presentation var väldigt pedagogisk och att hon skulle rekommendera några av sina kollegor att närvara nästa gång. Så kul! Fick även beröm och några bra tips från min chef ?

Hur tänker ni kring feedback och så?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?