Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Pullover
Kappa
Sneakers
Byxor
Väska
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Bag
Kofta
Kofta
Kofta
Steamer
Tröja
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Basker
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klänning
Väska
Blus
Klännning
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Kånken
Cardigan
Kjol
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Knytblus
Skjorta
Pullover
Vit blus
Slipover
Knytblus
Väska
Klänning
Stenströms cardigan
Kappa
Kofta
Slacks
örhängen
T-shirt
Cape
Linne
Tröja
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Blus
Halsduk
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Pullover
Moschino väska
Kappa
Klänning
Linne
Slingbacks
Väska
Kavaj
Jacka
Klänning
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Klänning
Ganni diadem
Kavaj
Skjorta
Väska
T-shirt
Louis Vuitton väska
Kostymbyxa
Stickad klänning
Byxor
Väska
Klänning
Knytblus
Tory Burch
Klännning
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Stövel
Klänning
Satinkjol
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Jacka
Väska
Pullover
Byxor
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Jeans
Klänning
Kappa
T-shirt
Skjorta
Tröja
Blus
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Spegel
T-shirt
Väst
Kofta
Kappa
Boots
Byxor
Klänning
Väska
15   98
68   355
74   484
55   492
44   468

En fruktansvärd dag

Hej fina. Jag skrev ju igår morse att jag mådde lite illa och hoppades att det skulle bli bättre så att jag och Carl kunde börja söndagen på riktigt. Så blev det inte. Det blev tvärtom faktiskt. Det blev en fruktansvärd dag med magsjuka.

Jag frossade, kräktes många gånger och var likblek i ansiktet. Jag kunde inte få i mig mer än buljong och vatten som Carl var snäll att göra iordning till mig. Min mage vände sig efter mat och även när den var tom fick jag en massa kväljningar. Det var hemskt och pågick hela dagen och kvällen.

Idag stannar jag hemma från jobb för att inte riskera att smitta någon och sedan känner jag mig faktiskt helt slut. Mår bättre i magen men kroppen är helt slut känns det som. Inte sugen på mat än så fortsätter med buljongdieten. Jag vet inte riktigt var jag fick den här magsjukan. Ystad Saltsjöbad? Den kom dock dagen efter, vet inte hur lång tid det kan ta?

Nu soffläge så kanske jag orkar jobba ett par timmar sen. Hoppas ni mår bra i alla fall ❤️. Gammal bild nedan.

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. Daniella
  15 januari, 2018 / 11:37

  Stackare! Det låter som du åkt på vinterkräksjukan. Inkubationstiden är 12-48 timmar. Du kan ha blivit smittad på bion oxå. Krya på dig! /sjuksköterskan

 2. 16 januari, 2018 / 08:29

  Hej! Hoppas inte det kommer från oss, vi har inte hört några andra som blivit sjuka. Hör av dig om du tror det är så!

  • mariabusck
   16 januari, 2018 / 08:56

   Hejsan, jag blev dålig ett dygn efter att jag var hos er och ingen av mina vänner jag var med på YSB drabbades så förmodligen kommer det från någon annanstans. Tack för omtanken!

Kommentera


Söker du efter något?