Annons: Shoppa min stil

Tröja
Kjol
Pullover
Skjorta
Väska
Byxor
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Satinkjol
Stövel
Kjol
Klänning
Klännning
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kjol
Kavaj
Slacks
Kappa
Linne
Bag
Kappa
Kofta
Väska
Väst
Tröja
Skinnkjol
Klännning
T-shirt
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Sneakers
Byxor
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Skjortklänning
Jeans
Väska
Väska
Blus
Väska
Kappa
Kofta
Pullover
Skjorta
Kjol
Väska
Knytblus
Cardigan
Kavaj
Grå kavaj
Byxor
Kjol
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Tröja
T-shirt
Slingbacks
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Blus
Väska
T-shirt
Boots
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Halsduk
Kofta
Skjorta
Basker
Klänning
Väska
Byxor
Blus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Väska
Kappa
Kavaj
Cape
Ankelboots
Pullover
Kjol
Kofta
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Slipover
Pälsjacka
Linne
Skjorta
Linne
Väska
Kappa
Kappa
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

En fruktansvärd dag

Hej fina. Jag skrev ju igår morse att jag mådde lite illa och hoppades att det skulle bli bättre så att jag och Carl kunde börja söndagen på riktigt. Så blev det inte. Det blev tvärtom faktiskt. Det blev en fruktansvärd dag med magsjuka.

Jag frossade, kräktes många gånger och var likblek i ansiktet. Jag kunde inte få i mig mer än buljong och vatten som Carl var snäll att göra iordning till mig. Min mage vände sig efter mat och även när den var tom fick jag en massa kväljningar. Det var hemskt och pågick hela dagen och kvällen.

Idag stannar jag hemma från jobb för att inte riskera att smitta någon och sedan känner jag mig faktiskt helt slut. Mår bättre i magen men kroppen är helt slut känns det som. Inte sugen på mat än så fortsätter med buljongdieten. Jag vet inte riktigt var jag fick den här magsjukan. Ystad Saltsjöbad? Den kom dock dagen efter, vet inte hur lång tid det kan ta?

Nu soffläge så kanske jag orkar jobba ett par timmar sen. Hoppas ni mår bra i alla fall ❤️. Gammal bild nedan.

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. Daniella
  15 januari, 2018 / 11:37

  Stackare! Det låter som du åkt på vinterkräksjukan. Inkubationstiden är 12-48 timmar. Du kan ha blivit smittad på bion oxå. Krya på dig! /sjuksköterskan

 2. 16 januari, 2018 / 08:29

  Hej! Hoppas inte det kommer från oss, vi har inte hört några andra som blivit sjuka. Hör av dig om du tror det är så!

  • mariabusck
   16 januari, 2018 / 08:56

   Hejsan, jag blev dålig ett dygn efter att jag var hos er och ingen av mina vänner jag var med på YSB drabbades så förmodligen kommer det från någon annanstans. Tack för omtanken!

Kommentera


Söker du efter något?