Annons: Shoppa min stil

Väska
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Knytblus
Skjorta
Väska
Halsduk
Kavaj
Kofta
Skjorta
Byxor
Kjol
Kappa
Tröja
Kofta
Kappa
Tröja
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Tröja
Blus
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Blus
T-shirt
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Slipover
Klännning
Väska
Skjorta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Väska
Klänning
Linne
T-shirt
Klännning
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Knytblus
Skjortklänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Väska
Bag
Kavaj
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Pullover
Väska
Kappa
Vit blus
Kofta
Klänning
Basker
Pullover
Klänning
Boots
Skjorta
Kofta
Pullover
Kjol
Kjol
Stövel
Cardigan
Cape
Kofta
Blus
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Linne
Kavaj
Kofta
Linne
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Jeans
Knytblus
Ankelboots
Byxor
Kofta
Slacks
Skjorta
Sneakers
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Skjorta
Kjol
Kjol
Väst
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

Ystad Saltsjöbad – SPA i Skåne

Hej fina. Igår efter jobbet kom Charlotta och Katy och hämtade upp mig och vi åkte till Ystad Saltsjöbad för spa, middag och en massa mys. Jag har verkligen velat besöka Ystad Saltsjöbad då man hört mycket bra om det. Det skapar ju också höga förväntningar!

Vi kom dit, checkade in och vårt rum var verkligen stort och mysigt! Vi gick direkt ner till Spa-avdelningen och badade lite i poolen och även i en bubbelpool utomhus. Så skönt med kyla i luften och varmt vatten! ? Vi beställde även in varsitt glas bubbel. Lyxigt värre! Vi hade bord på en restaurang i en villa i närheten som hör till Ystad Saltsjöbad. Den heter Villa Strandvägen och låg kanske 100 meter från själva Spa-delen där vi var på Spa och där vi hade vårt rum.

På Villa Strandvägen hade vi bokat en fem rätters meny och vi fick även in flera extra snacks innan rätterna på den förbeställda menyn började komma in. Som snacks fick vi in bröd, macaron på rödbeta, OSTRON, brioche med kaviar med mera. Mums alltså! Femrätters menyn började med anklever med goda tillbehör. Sedan fick vi lättrimmad torsk. Tredje rätten var äggula med svamp och god fond. Fjärde rätten var en kötträtt men jag var faktiskt för mätt och orkade inte äta upp hela min portion. Sedan blev det två efterrätter som var hur goda som helst.

Vi var alla väldigt trötta efter middagen. Det var ändå fredag och man hade jobbat mycket i veckan så vi gick till rummet, slötittade på en film och somnade sedan efter tolv någon gång. I morse åt vi en supergod hotellfrukost där det mesta fanns på buffén. Jag åt en god yoghurt med nötter, bär och torkad frukt, glutenfritt bröd med en massa goda pålägg.

Är mycket nöjd med vår tjejhelg på Ystad Saltsjöbad. Vi var lite förvånade över att det inte var fler tjejgäng utan mest par men vi hade i alla fall hur kul och mysigt som helst! Tack girls <3

<<
p>< /p>

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. Lotta Andresén
  13 januari, 2018 / 17:52

  Wow, låter ju supermyzigt! Badade ni också?

  • thomas
   13 januari, 2018 / 18:05

   Det var det! Vi badade inomhus och i bubbelpoolen utomhus 🙂

 2. Daniella
  13 januari, 2018 / 22:48

  Jag säger oxå wow! Jag blir avis. Maten ser helt underbart god ut och mysigt med tjejresa. Jag har hört mkt gott om Ystad Saltsjöbad och skulle vilja besöka det. Men bor en bit bort (i Sthlm) så det får bli ett besök vid nästa resa till Skåne. Kul att du delar med dig. ?

Kommentera


Söker du efter något?