Annons: Shoppa min stil

Byxor
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Kappa
Klännning
Skinnkjol
Knytblus
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
T-shirt
Tröja
Halsduk
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Vit blus
T-shirt
Blus
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Klännning
Knytblus
Cape
Linne
Blus
Klänning
Klänning
Bag
Klänning
Väska
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Kofta
Knytblus
Kappa
Kavaj
Blus
Pullover
Kofta
Väst
Pullover
Kofta
Skjortklänning
Kappa
Kappa
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Slipover
Väska
Kavaj
Linne
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Skjorta
Slacks
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Sneakers
Klänning
Skjorta
Väska
Jeans
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Basker
Väska
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Pullover
Linne
Väska
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
12   197
44   366
40   397
44   445
37   410

Ystad Saltsjöbad – SPA i Skåne

Hej fina. Igår efter jobbet kom Charlotta och Katy och hämtade upp mig och vi åkte till Ystad Saltsjöbad för spa, middag och en massa mys. Jag har verkligen velat besöka Ystad Saltsjöbad då man hört mycket bra om det. Det skapar ju också höga förväntningar!

Vi kom dit, checkade in och vårt rum var verkligen stort och mysigt! Vi gick direkt ner till Spa-avdelningen och badade lite i poolen och även i en bubbelpool utomhus. Så skönt med kyla i luften och varmt vatten! ? Vi beställde även in varsitt glas bubbel. Lyxigt värre! Vi hade bord på en restaurang i en villa i närheten som hör till Ystad Saltsjöbad. Den heter Villa Strandvägen och låg kanske 100 meter från själva Spa-delen där vi var på Spa och där vi hade vårt rum.

På Villa Strandvägen hade vi bokat en fem rätters meny och vi fick även in flera extra snacks innan rätterna på den förbeställda menyn började komma in. Som snacks fick vi in bröd, macaron på rödbeta, OSTRON, brioche med kaviar med mera. Mums alltså! Femrätters menyn började med anklever med goda tillbehör. Sedan fick vi lättrimmad torsk. Tredje rätten var äggula med svamp och god fond. Fjärde rätten var en kötträtt men jag var faktiskt för mätt och orkade inte äta upp hela min portion. Sedan blev det två efterrätter som var hur goda som helst.

Vi var alla väldigt trötta efter middagen. Det var ändå fredag och man hade jobbat mycket i veckan så vi gick till rummet, slötittade på en film och somnade sedan efter tolv någon gång. I morse åt vi en supergod hotellfrukost där det mesta fanns på buffén. Jag åt en god yoghurt med nötter, bär och torkad frukt, glutenfritt bröd med en massa goda pålägg.

Är mycket nöjd med vår tjejhelg på Ystad Saltsjöbad. Vi var lite förvånade över att det inte var fler tjejgäng utan mest par men vi hade i alla fall hur kul och mysigt som helst! Tack girls <3

<<
p>< /p>

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. Lotta Andresén
  13 januari, 2018 / 17:52

  Wow, låter ju supermyzigt! Badade ni också?

  • thomas
   13 januari, 2018 / 18:05

   Det var det! Vi badade inomhus och i bubbelpoolen utomhus 🙂

 2. Daniella
  13 januari, 2018 / 22:48

  Jag säger oxå wow! Jag blir avis. Maten ser helt underbart god ut och mysigt med tjejresa. Jag har hört mkt gott om Ystad Saltsjöbad och skulle vilja besöka det. Men bor en bit bort (i Sthlm) så det får bli ett besök vid nästa resa till Skåne. Kul att du delar med dig. ?

Kommentera


Söker du efter något?