Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Slipover
Jeans
Bag
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Knytblus
Klännning
Knytblus
Kavaj
Klännning
Väska
Linne
Pullover
Blus
T-shirt
Skjorta
Väska
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Halsduk
Pälsjacka
Väska
Byxor
Kappa
Väska
Kappa
Väst
T-shirt
T-shirt
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Blus
Klänning
Väska
Kjol
Pullover
Klänning
Tröja
Byxor
Blus
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Cardigan
Grå kavaj
Kofta
Pullover
T-shirt
Väska
Knytblus
Väska
T-shirt
Kavaj
Sneakers
Väska
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Slacks
Linne
Klänning
Kavaj
Cape
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Kappa
Klänning
Linne
Väska
Pullover
Vit blus
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Basker
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Blus
7   68
49   321
39   367
38   425
36   398

Mina bloggläsare

God morgon fina. Redan fredag, så skönt! Ikväll blir det som ni vet Ystad Saltsjöbad med Charlotta och Katy. Jag kommer att berätta en massa om det för er bloggläsare på lördag kväll alternativt söndag. Kul att fler och fler hittar hit till min blogg. Jag, precis som de flesta andra bloggare, är nyfiken på vilka ni är som läser. En del av er lämnar spår, många är mina vänner och bekanta och sedan finns det en även del som jag inte har någon aning om ?.

När jag besökte Xperience Lailas Luxury Salon i tisdags berättade de att det var en tjej som var här på besök från Stockholm som läste min blogg. Jag känner inte alls den tjejen men så kul att få reda på vilka som läser, vilka ni är egentligen.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️ Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?