Mina bloggläsare

God morgon fina. Redan fredag, så skönt! Ikväll blir det som ni vet Ystad Saltsjöbad med Charlotta och Katy. Jag kommer att berätta en massa om det för er bloggläsare på lördag kväll alternativt söndag. Kul att fler och fler hittar hit till min blogg. Jag, precis som de flesta andra bloggare, är nyfiken på vilka ni är som läser. En del av er lämnar spår, många är mina vänner och bekanta och sedan finns det en även del som jag inte har någon aning om ?.

När jag besökte Xperience Lailas Luxury Salon i tisdags frågade jag lite om hur De hittat min blogg. De berättade att det var en tjej som var här på besök från Stockholm som läste min blogg och tipsade dem att samarbeta med mig. Jag känner inte alls den tjejen men så kul att få reda på vilka som läser, vilka ni är egentligen. Och särskilt kul när hon rekommenderade mig ?.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️ Foto: Anna Matkovich

Följ:
Share:

Kommentera