Annons: Shoppa min stil

Klänning
Basker
Tröja
Väska
Kjol
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Cape
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Vit blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Halsduk
Kjol
Linne
Väska
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Blus
Kappa
Klännning
Skjorta
Tröja
Väska
Kavaj
Kavaj
Slipover
T-shirt
Väska
Linne
Ankelboots
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kappa
Knytblus
Klänning
Byxor
Byxor
Skjorta
Kofta
Pullover
Pullover
Kjol
Slacks
Skjortklänning
Blus
Kappa
Pälsjacka
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Pullover
Byxor
T-shirt
Tröja
Byxor
Klänning
Linne
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Jeans
Klänning
Kavaj
Klännning
Knytblus
Kappa
Skjorta
Sneakers
Klänning
Stövel
Väska
Kofta
Boots
Väst
Klänning
Kofta
Bag
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Satinkjol
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Mina bloggläsare

God morgon fina. Redan fredag, så skönt! Ikväll blir det som ni vet Ystad Saltsjöbad med Charlotta och Katy. Jag kommer att berätta en massa om det för er bloggläsare på lördag kväll alternativt söndag. Kul att fler och fler hittar hit till min blogg. Jag, precis som de flesta andra bloggare, är nyfiken på vilka ni är som läser. En del av er lämnar spår, många är mina vänner och bekanta och sedan finns det en även del som jag inte har någon aning om ?.

När jag besökte Xperience Lailas Luxury Salon i tisdags berättade de att det var en tjej som var här på besök från Stockholm som läste min blogg. Jag känner inte alls den tjejen men så kul att få reda på vilka som läser, vilka ni är egentligen.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️ Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?