Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Cardigan
T-shirt
Slingbacks
Väska
Väska
Tröja
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Tröja
Halsduk
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kjol
Väska
Slacks
Knytblus
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Blus
Skjorta
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Väst
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klänning
Stövel
Klänning
Skjorta
Vit blus
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Byxor
Bag
Pullover
Slipover
Blus
Kofta
Blus
Byxor
T-shirt
Skjortklänning
Jeans
T-shirt
Kavaj
Sneakers
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Linne
Rosa kostymbyxor
Väska
Kjol
Stickad klänning
Tröja
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Kappa
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Boots
Kjol
Byxor
Cape
Skinnkjol
Skjorta
Klänning
Basker
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Byxor
Kjol
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Linne
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Knytblus
Klännning
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Så lite tid

Hej fina. Just nu är det mycket med allt känns det som. Mycket på jobb där min to do-lista är två A4-sidor just nu. Det mesta på den skulle helst vara gjort igår. Utanför jobbet är det mycket bloggen vilket är superkul men att skriva blogginlägg för samarbeten tar ju faktiskt tid och nu blir det min lunchrast som får nyttjas för det.

Träningen vill jag också hinna med, och hjälpa mina vänner med marknadsföring och blogginlägg till och om diverse projekt. Såklart jag vill och ska göra det. Det är sååå kul och det är så mycket jag vill men hinner inte med allt det i tid. Frustrerande ?

Mitt i allt det här är jag glad över att jag ska på spa på Ystad Saltsjöbad imorgon kväll till lördag och på lördag kväll blir det en massa mys här hemma. Det var ju spa i Polen på hotellet jag och Carl bodde på så jag vet lite nu vad det handlar om i alla fall ?. Är riktigt taggad. Bilden nedan från Polen 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?