Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Blus
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kappa
Kofta
Klänning
Tröja
Ankelboots
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Bag
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Halsduk
Slipover
Cape
Jeans
Klänning
Linne
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Blus
T-shirt
Kappa
Kjol
Skjorta
Byxor
Cardigan
Kavaj
Klännning
Skjorta
Basker
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Satinkjol
Klänning
Väst
Kjol
Byxor
Linne
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Pullover
Slingbacks
Slacks
Väska
Grå kavaj
Blus
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Skjorta
Kappa
Knytblus
Klännning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Pullover
Knytblus
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Kjol
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Kappa
Sneakers
Kofta
19   284
61   441
39   380
38   426
36   399

Så lite tid

Hej fina. Just nu är det mycket med allt känns det som. Mycket på jobb där min to do-lista är två A4-sidor just nu. Det mesta på den skulle helst vara gjort igår. Utanför jobbet är det mycket bloggen vilket är superkul men att skriva blogginlägg för samarbeten tar ju faktiskt tid och nu blir det min lunchrast som får nyttjas för det.

Träningen vill jag också hinna med, och hjälpa mina vänner med marknadsföring och blogginlägg till och om diverse projekt. Såklart jag vill och ska göra det. Det är sååå kul och det är så mycket jag vill men hinner inte med allt det i tid. Frustrerande ?

Mitt i allt det här är jag glad över att jag ska på spa på Ystad Saltsjöbad imorgon kväll till lördag och på lördag kväll blir det en massa mys här hemma. Det var ju spa i Polen på hotellet jag och Carl bodde på så jag vet lite nu vad det handlar om i alla fall ?. Är riktigt taggad. Bilden nedan från Polen 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?