Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klännning
Vit blus
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Svarta jeans
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Cape
Skjorta
Tröja
Slipover
Pullover
Topp
Kavaj
Väska
T-shirt
Slipover
Klänning
Kappa
tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Linne
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Blus
Cape
Kavaj
Klänning
Kavaj
Grön klänning
Knytblus
Kofta
Kappa
Kappa
Halsduk
Kofta
Blus
Ankelboots
Tröja
Kofta
klänning
Skjorta
Kjol
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Väska
Slipover
Väska
T-shirt
Klänning
Slingbacks
tröja
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Gucciskärp
Tweedkavaj
Klänning
Skjorta
Pullover
Cardigan
T-shirt
Slipover vit
Kavaj
Kappa
Klännning
Skjortklänning
Kjol
Kjol
Cardigan
Jeans
Väska
Tröja
T-shirt
Slipover
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Stövel
Kofta
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kjol
Basker
Klänning
Väska
Jacka
Knytblus
Linne
Stickad klänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Byxor
Trench coat
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Kjol
Slacks
Väska
Linne
Kostymbyxa
T-shirt
Skinnkjol
Tröja
Pullover
Kappa
Väska
Boots
Kjol
Pullover
Blå klänning
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Kjol
Linne
Kjol
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Skjorta
Byxor
Kjol
Kavaj
Byxor
Kavaj
Knytblus
Klänning
Sandaler
Sneakers
Bag
Kofta
Body
Väska
Väska
Klänning
Topp
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Kappa
Skjorta
Linne med spets
Klänning
Väst
Tweedklänning
Väska
Kavaj
Blus

After Work outfit tips

Hej fina. Imorgon är det fredag och många ska nog iväg på After Work. Jag gillar grejen med After Work och har några favoritställen i Malmö som vi brukar gå till. När man är på After Work får jag ofta känslan av att många av de andra som är där har hunnit vara hemma och bytt om och fixat till sig mellan jobbet och själva After Worken. Ibland har man ju tid men jag har sällan det och då gäller det att planera istället. Man kan ju ha en outfit på jobbet som man kan ha även sedan när man ska gå ut på ett eller ett par glas vin. Det finns lite olika sätt man kan göra det här smart på.

 

After Work outfit – tips

 

  1. Ha en kjol med kavaj på jobbet och under kavajen kan du ha en festligare topp som inte syns när du är på jobbet. Det enda du behöver göra här innan du beger dig på After Work är att ta av dig eller öppna kavajen. Den kör jag mycket på 🙂 Som på bilderna nedan. Det enda jag har gjort är att ta av kavajen, tagit en mindre väska som jag hade i jobbväskan, samt tagit på mig lite festligare örhängen.
  2. Ha en klänning med neutral nederdel och festlig överdel. Denna har jag också kört ganska mycket på. Har klänningar som har enfärgad nederdel och på det övre partiet är det en liten urringning, spets, glitter eller annat festligt. På jobbet har jag då en tröja, kofta eller kavaj som täcker överdelen och det är ju enkelt att ta av när man väl ska iväg sen 🙂
  3. Krydda jobboutfiten med accessoarer. Man kan välja att gå till After Worken i sin jobboutfit, som kanske är kjol och kavaj eller klänning. För att göra det hela festligare kan man krydda med stora och/eller glittriga örhängen och andra smycken, en festlig clutch och kanske även ett par lite högre pumps. Och rött läppstift såklart. De sakerna tar inte upp så mycket plats i väskan och man slipper krångla med att ta av och på kläder.

 

Nu har kanske inte alla som läser det här ett kontorsjobb som jag har men ni andra har nog redan hittat era knep 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?