Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Slacks
Väska
Linne
Skjorta
Skjorta
Sneakers
Tröja
Tröja
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klännning
Stövel
Kofta
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Cardigan
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Manolo Blahnik
Byxor
Slingbacks
Linne
Skjorta
Kappa
T-shirt
Blus
T-shirt
Klännning
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Grå kavaj
Klänning
Pullover
Kappa
Skjorta
Kjol
Pullover
Halsduk
Klänning
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Jeans
Väska
Vit blus
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Knytblus
Basker
Slipover
Väst
Väska
Bag
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Blus
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Pälsjacka
T-shirt
Kofta
Byxor
Boots
Tröja
Klänning
Pullover
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Cape
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Ankelboots
Kjol
118   229
67   336
42   340
66   459
30   403

After Work outfit tips

Hej fina. Imorgon är det fredag och många ska nog iväg på After Work. Jag gillar grejen med After Work och har några favoritställen i Malmö som vi brukar gå till. När man är på After Work får jag ofta känslan av att många av de andra som är där har hunnit vara hemma och bytt om och fixat till sig mellan jobbet och själva After Worken. Ibland har man ju tid men jag har sällan det och då gäller det att planera istället. Man kan ju ha en outfit på jobbet som man kan ha även sedan när man ska gå ut på ett eller ett par glas vin. Det finns lite olika sätt man kan göra det här smart på.

 

After Work outfit – tips

 

  1. Ha en kjol med kavaj på jobbet och under kavajen kan du ha en festligare topp som inte syns när du är på jobbet. Det enda du behöver göra här innan du beger dig på After Work är att ta av dig eller öppna kavajen. Den kör jag mycket på 🙂 Som på bilderna nedan. Det enda jag har gjort är att ta av kavajen, tagit en mindre väska som jag hade i jobbväskan, samt tagit på mig lite festligare örhängen.
  2. Ha en klänning med neutral nederdel och festlig överdel. Denna har jag också kört ganska mycket på. Har klänningar som har enfärgad nederdel och på det övre partiet är det en liten urringning, spets, glitter eller annat festligt. På jobbet har jag då en tröja, kofta eller kavaj som täcker överdelen och det är ju enkelt att ta av när man väl ska iväg sen 🙂
  3. Krydda jobboutfiten med accessoarer. Man kan välja att gå till After Worken i sin jobboutfit, som kanske är kjol och kavaj eller klänning. För att göra det hela festligare kan man krydda med stora och/eller glittriga örhängen och andra smycken, en festlig clutch och kanske även ett par lite högre pumps. Och rött läppstift såklart. De sakerna tar inte upp så mycket plats i väskan och man slipper krångla med att ta av och på kläder.

 

Nu har kanske inte alla som läser det här ett kontorsjobb som jag har men ni andra har nog redan hittat era knep 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?