Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Kappa
T-shirt
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Sneakers
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kjol
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kofta
Svarta jeans
Stickad klänning
Väska
Kostymbyxa
Slingbacks
Kavaj
Cardigan
Basker
Byxor
Sandaler
Jeans
Halsduk
Väska
Kofta
tröja
Skjorta
Tweedklänning
Kappa
Pullover
tröja
Kavaj
T-shirt
Stövel
Kappa
T-shirt
Skinnkjol
Bag
T-shirt
Väska
Kofta
Linne med spets
Skjorta
Slacks
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Kavaj
Slipover
Väst
Kofta
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Kavaj
Vit blus
Grön klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Tweedkavaj
Väska
Pullover
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kavaj
Gucciskärp
Slipover
Blus
Cardigan
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Blå klänning
Väska
Väska
Väska
Slipover
Cape
Topp
T-shirt
Blus
Plisserad kjol
Klänning
Skjortklänning
Tröja
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Linne
Byxor
Byxor
Linne
Slipover
Klänning
Blå knytblus
Kjol
Trench coat
Klännning
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Jacka
Slipover vit
Klänning
Klänning
Linne
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Topp
Tröja
Kavaj
Knytblus
Tröja
Boots
Byxor
Satinkjol
Grå kavaj
T-shirt
Tröja
Kjol
Body
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Cape
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Kjol
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Kavaj

After Work outfit tips

Hej fina. Imorgon är det fredag och många ska nog iväg på After Work. Jag gillar grejen med After Work och har några favoritställen i Malmö som vi brukar gå till. När man är på After Work får jag ofta känslan av att många av de andra som är där har hunnit vara hemma och bytt om och fixat till sig mellan jobbet och själva After Worken. Ibland har man ju tid men jag har sällan det och då gäller det att planera istället. Man kan ju ha en outfit på jobbet som man kan ha även sedan när man ska gå ut på ett eller ett par glas vin. Det finns lite olika sätt man kan göra det här smart på.

 

After Work outfit – tips

 

  1. Ha en kjol med kavaj på jobbet och under kavajen kan du ha en festligare topp som inte syns när du är på jobbet. Det enda du behöver göra här innan du beger dig på After Work är att ta av dig eller öppna kavajen. Den kör jag mycket på 🙂 Som på bilderna nedan. Det enda jag har gjort är att ta av kavajen, tagit en mindre väska som jag hade i jobbväskan, samt tagit på mig lite festligare örhängen.
  2. Ha en klänning med neutral nederdel och festlig överdel. Denna har jag också kört ganska mycket på. Har klänningar som har enfärgad nederdel och på det övre partiet är det en liten urringning, spets, glitter eller annat festligt. På jobbet har jag då en tröja, kofta eller kavaj som täcker överdelen och det är ju enkelt att ta av när man väl ska iväg sen 🙂
  3. Krydda jobboutfiten med accessoarer. Man kan välja att gå till After Worken i sin jobboutfit, som kanske är kjol och kavaj eller klänning. För att göra det hela festligare kan man krydda med stora och/eller glittriga örhängen och andra smycken, en festlig clutch och kanske även ett par lite högre pumps. Och rött läppstift såklart. De sakerna tar inte upp så mycket plats i väskan och man slipper krångla med att ta av och på kläder.

 

Nu har kanske inte alla som läser det här ett kontorsjobb som jag har men ni andra har nog redan hittat era knep 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?