Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Byxor
Halsduk
Linne
Slingbacks
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Svarta jeans
Blus
T-shirt
Klänning
Vit blus
Knytblus
Kjol
Slipover
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Bag
Skjorta
Sandaler
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Slipover
Pullover
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Blå klänning
Blus
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Cape
Kofta
Skjorta
Kavaj
Body
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Gucciskärp
Kjol
Väska
Klänning
Slacks
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Blå knytblus
Klänning
Basker
Väst
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Klännning
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Slipover
Manolo Blahnik
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Linne med spets
Knytblus
Kjol
Kjol
Blus
Cardigan
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Pullover
Jeans
Tröja
Väska
Klännning
Cape
Stövel
Kjol
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
Skjortklänning
Väska
Kappa
Väska
Tröja
Kofta
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Slipover vit
Kjol
Skjorta
Kofta
Cardigan
Knytblus
Kappa
Sneakers
Linne
Slipover
Boots
Klänning
Kofta
Topp
Blus
Väska
Kappa
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Satinkjol
Kjol
Grön klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj

After Work outfit tips

Hej fina. Imorgon är det fredag och många ska nog iväg på After Work. Jag gillar grejen med After Work och har några favoritställen i Malmö som vi brukar gå till. När man är på After Work får jag ofta känslan av att många av de andra som är där har hunnit vara hemma och bytt om och fixat till sig mellan jobbet och själva After Worken. Ibland har man ju tid men jag har sällan det och då gäller det att planera istället. Man kan ju ha en outfit på jobbet som man kan ha även sedan när man ska gå ut på ett eller ett par glas vin. Det finns lite olika sätt man kan göra det här smart på.

 

After Work outfit – tips

 

  1. Ha en kjol med kavaj på jobbet och under kavajen kan du ha en festligare topp som inte syns när du är på jobbet. Det enda du behöver göra här innan du beger dig på After Work är att ta av dig eller öppna kavajen. Den kör jag mycket på 🙂 Som på bilderna nedan. Det enda jag har gjort är att ta av kavajen, tagit en mindre väska som jag hade i jobbväskan, samt tagit på mig lite festligare örhängen.
  2. Ha en klänning med neutral nederdel och festlig överdel. Denna har jag också kört ganska mycket på. Har klänningar som har enfärgad nederdel och på det övre partiet är det en liten urringning, spets, glitter eller annat festligt. På jobbet har jag då en tröja, kofta eller kavaj som täcker överdelen och det är ju enkelt att ta av när man väl ska iväg sen 🙂
  3. Krydda jobboutfiten med accessoarer. Man kan välja att gå till After Worken i sin jobboutfit, som kanske är kjol och kavaj eller klänning. För att göra det hela festligare kan man krydda med stora och/eller glittriga örhängen och andra smycken, en festlig clutch och kanske även ett par lite högre pumps. Och rött läppstift såklart. De sakerna tar inte upp så mycket plats i väskan och man slipper krångla med att ta av och på kläder.

 

Nu har kanske inte alla som läser det här ett kontorsjobb som jag har men ni andra har nog redan hittat era knep 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?