Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Blus
T-shirt
Kofta
Byxor
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Väska
T-shirt
Pullover
Byxor
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Pullover
Kappa
Skjorta
Knytblus
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Väst
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kjol
Skjorta
Linne
Halsduk
Stickad klänning
Grå kavaj
Klännning
T-shirt
Väska
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Basker
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
Kavaj
Väska
Stövel
Kavaj
Klänning
Cardigan
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
T-shirt
Ankelboots
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Cape
T-shirt
Tröja
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Satinkjol
Kavaj
Slacks
Klänning
Tröja
Boots
Pälsjacka
Knytblus
Blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Jeans
Knytblus
Väska
Kofta
Linne
Klännning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Slipover
Väska
Slingbacks
Klänning
Byxor
Bag
Sneakers
61   250
89   413
66   554
45   383
42   434

After Work outfit tips

Hej fina. Imorgon är det fredag och många ska nog iväg på After Work. Jag gillar grejen med After Work och har några favoritställen i Malmö som vi brukar gå till. När man är på After Work får jag ofta känslan av att många av de andra som är där har hunnit vara hemma och bytt om och fixat till sig mellan jobbet och själva After Worken. Ibland har man ju tid men jag har sällan det och då gäller det att planera istället. Man kan ju ha en outfit på jobbet som man kan ha även sedan när man ska gå ut på ett eller ett par glas vin. Det finns lite olika sätt man kan göra det här smart på.

 

After Work outfit – tips

 

  1. Ha en kjol med kavaj på jobbet och under kavajen kan du ha en festligare topp som inte syns när du är på jobbet. Det enda du behöver göra här innan du beger dig på After Work är att ta av dig eller öppna kavajen. Den kör jag mycket på 🙂 Som på bilderna nedan. Det enda jag har gjort är att ta av kavajen, tagit en mindre väska som jag hade i jobbväskan, samt tagit på mig lite festligare örhängen.
  2. Ha en klänning med neutral nederdel och festlig överdel. Denna har jag också kört ganska mycket på. Har klänningar som har enfärgad nederdel och på det övre partiet är det en liten urringning, spets, glitter eller annat festligt. På jobbet har jag då en tröja, kofta eller kavaj som täcker överdelen och det är ju enkelt att ta av när man väl ska iväg sen 🙂
  3. Krydda jobboutfiten med accessoarer. Man kan välja att gå till After Worken i sin jobboutfit, som kanske är kjol och kavaj eller klänning. För att göra det hela festligare kan man krydda med stora och/eller glittriga örhängen och andra smycken, en festlig clutch och kanske även ett par lite högre pumps. Och rött läppstift såklart. De sakerna tar inte upp så mycket plats i väskan och man slipper krångla med att ta av och på kläder.

 

Nu har kanske inte alla som läser det här ett kontorsjobb som jag har men ni andra har nog redan hittat era knep 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?