Annons: Shoppa min stil

Kjol
Byxor
Kjol
Byxor
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Cape
Knytblus
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Jeans
Väska
Kappa
Skjortklänning
Bag
T-shirt
Tröja
Halsduk
Kappa
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kofta
Linne
Väska
Kappa
Slipover
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Sneakers
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Slingbacks
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klännning
Väska
Väska
Boots
Kjol
Slacks
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Väst
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Basker
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
Linne
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Blus
Kavaj
Cardigan
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Stövel
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Kofta
Klännning
Vit blus
Kavaj
Tröja
Pullover
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Skjorta
Linne
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Ankelboots
Väska
Blus
Väska
36   305
67   367
42   391
20   303
76   469

Bästa frisörsalongen i Malmö – Xperience Lailas Luxury Salon

Bästa frisörsalongen i Malmö

Hej fina. Igår kväll var jag hos frisörsalongen Xperience Lailas Luxury Salon. Många, inklusive jag, har länge drömt om att hitta en frisör som känns som en bästa vän, som är ärlig, ger en en massa bra tips för att få håret fantastiskt och bara gör så att håret ser helt fantastiskt ut när man går därifrån. Jag är så glad över att jag nu hittat en sådan här frisör. Xperience Lailas Luxury Salon är verkligen den bästa frisörsalongen i Malmö, faktiskt den bästa jag någonsin har varit hos och jag rekommenderar alla här i Malmö med omnejd att gå dit. Frisörerna känns så himla passionerade i sitt yrke och för att få ditt hår att bli magiskt vackert. Sådana frisörer växer faktiskt inte på träd och hittar man en får man helt klart hålla fast vid den relationen.

Direkt när jag kom dit fick jag en superbra känsla. Salongen kändes lyxig och var väldigt fint inredd, hade mycket ljus och fina detaljer i marmor och guld som jag ju älskar och jag fick ett så himla fint mottagande av Laila. Hon sa att hon var så glad över att få träffa mig, visade mig runt i salongen och visade produkterna och varumärkena de jobbar med. Hon tittade och kände på mitt hår och var sådär ärlig som man älskar att frisörer är. Mitt hår är tunt, slitet och torrt och det ska vi göra något åt! Mina tidigare frisörer har inte alls vågat säga sanningen känns det som men jag vill ju faktiskt ha ett sådant där vackert tjockt hår och då måste man ju veta hur det ligger till och jobba därifrån för att få det så :).

Jag fick testa något som heter Hair Spa / hårspa för första gången i mitt liv. Att det finns spa för håret, vilken grej! Vi gjorde en behandling i flera steg som var anpassad just för mitt hår. Man kan göra den här behandlingen för hårbotten och hårroten (tar en timme) och sedan välja till att göra den på hela håret som vi gjorde på mig (tar två timmar). Under hela behandlingen delade Laila med sig av en massa bra tips för hur jag kan behandla mitt hår även hemma och såg till att jag hade det bra och kunde slappna av. Det kändes som att det var lika mycket hårvård som hårmassage typ. Så skönt! Vi gjorde behandlingen Anti hair Loss för tunt hår då jag ju tappar ganska mycket hår och har väldigt tunt hår. Jag stressar rätt mycket i mitt liv, har svårt för att slappna av och att ta mig tid att vila och ta hand om mig och min kropp. Det här var precis vad jag behövde :).

Eftersom jag själv mest låg och vilade och slappande av under behandlingen kunde jag inte riktigt se och känna hur resultatet skulle bli. När vi var klara, två timmar senare, fick jag ställa mig framför en stor spegel och känna och se resultat i olika vinklar och vad nöjd jag är! Det var typ som magi. Det känns verkligen som att mitt hår har mått lite dåligt och nu blivit friskt och vackert igen. Magi. Nämnde jag förresten att jag under behandlingen blev bjuden på gott kaffe, kakor, nötmix och sedan ett glas vin? Jag gick därifrån med fint och friskt hår, ett leende på läpparna och en ny vän! Fantastiskt.  Bästa frisörsalongen i Malmö, Xperience Lailas Luxury Salon, ligger vid Davidshall, nära Triangeln, i Malmö och jag kan verkligen rekommendera ett besök!

Nu tillbaka till jobb. Ha en underbar dag!:)

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?