Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Knytblus
Sandaler
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Slipover
Knytblus
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Slipover
Kjol
Tröja
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Stickad klänning
Väska
Kjol
Bag
Kavaj
Linne med spets
T-shirt
Tröja
Kjol
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
Knytblus
Slipover vit
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Tröja
T-shirt
Väska
Pullover
Klänning
Slipover
Linne
Kofta
Klännning
Body
Svarta jeans
Halsduk
Stövel
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Slacks
Ankelboots
Topp
Basker
Jeans
Byxor
Klänning
Kjol
Skjorta
tröja
Knytblus
Blus
klänning
Väska
Tröja
Grön klänning
Tröja
Kjol
Väska
Blå klänning
tröja
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Trench coat
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kjol
Boots
Cape
Satinkjol
Jacka
Kofta
Knytblus
Väska
Kostymbyxa
Klännning
Gucciskärp
Pullover
Byxor
Tweedkavaj
Slingbacks
Kavaj
Kjol
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Cardigan
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Kjol
Cape
Kappa
Kofta
Kappa
Kappa
Blus
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
T-shirt
Klänning
Kappa
Topp
Väska
Klänning
Pullover
Stickad klänning
Blus
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
Blå knytblus
Klänning
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Blus
Pullover
Plisserad kjol
Kofta
Linne
T-shirt
Klänning
T-shirt
Slipover
Skinnkjol
Byxor
Kappa
Linne
Skjortklänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Tweedklänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väst
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Väska
Sneakers

Bästa frisörsalongen i Malmö – Xperience Lailas Luxury Salon

Bästa frisörsalongen i Malmö

Hej fina. Igår kväll var jag hos frisörsalongen Xperience Lailas Luxury Salon. Många, inklusive jag, har länge drömt om att hitta en frisör som känns som en bästa vän, som är ärlig, ger en en massa bra tips för att få håret fantastiskt och bara gör så att håret ser helt fantastiskt ut när man går därifrån. Jag är så glad över att jag nu hittat en sådan här frisör. Xperience Lailas Luxury Salon är verkligen den bästa frisörsalongen i Malmö, faktiskt den bästa jag någonsin har varit hos och jag rekommenderar alla här i Malmö med omnejd att gå dit. Frisörerna känns så himla passionerade i sitt yrke och för att få ditt hår att bli magiskt vackert. Sådana frisörer växer faktiskt inte på träd och hittar man en får man helt klart hålla fast vid den relationen.

Direkt när jag kom dit fick jag en superbra känsla. Salongen kändes lyxig och var väldigt fint inredd, hade mycket ljus och fina detaljer i marmor och guld som jag ju älskar och jag fick ett så himla fint mottagande av Laila. Hon sa att hon var så glad över att få träffa mig, visade mig runt i salongen och visade produkterna och varumärkena de jobbar med. Hon tittade och kände på mitt hår och var sådär ärlig som man älskar att frisörer är. Mitt hår är tunt, slitet och torrt och det ska vi göra något åt! Mina tidigare frisörer har inte alls vågat säga sanningen känns det som men jag vill ju faktiskt ha ett sådant där vackert tjockt hår och då måste man ju veta hur det ligger till och jobba därifrån för att få det så :).

Jag fick testa något som heter Hair Spa / hårspa för första gången i mitt liv. Att det finns spa för håret, vilken grej! Vi gjorde en behandling i flera steg som var anpassad just för mitt hår. Man kan göra den här behandlingen för hårbotten och hårroten (tar en timme) och sedan välja till att göra den på hela håret som vi gjorde på mig (tar två timmar). Under hela behandlingen delade Laila med sig av en massa bra tips för hur jag kan behandla mitt hår även hemma och såg till att jag hade det bra och kunde slappna av. Det kändes som att det var lika mycket hårvård som hårmassage typ. Så skönt! Vi gjorde behandlingen Anti hair Loss för tunt hår då jag ju tappar ganska mycket hår och har väldigt tunt hår. Jag stressar rätt mycket i mitt liv, har svårt för att slappna av och att ta mig tid att vila och ta hand om mig och min kropp. Det här var precis vad jag behövde :).

Eftersom jag själv mest låg och vilade och slappande av under behandlingen kunde jag inte riktigt se och känna hur resultatet skulle bli. När vi var klara, två timmar senare, fick jag ställa mig framför en stor spegel och känna och se resultat i olika vinklar och vad nöjd jag är! Det var typ som magi. Det känns verkligen som att mitt hår har mått lite dåligt och nu blivit friskt och vackert igen. Magi. Nämnde jag förresten att jag under behandlingen blev bjuden på gott kaffe, kakor, nötmix och sedan ett glas vin? Jag gick därifrån med fint och friskt hår, ett leende på läpparna och en ny vän! Fantastiskt.  Bästa frisörsalongen i Malmö, Xperience Lailas Luxury Salon, ligger vid Davidshall, nära Triangeln, i Malmö och jag kan verkligen rekommendera ett besök!

Nu tillbaka till jobb. Ha en underbar dag!:)

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?