Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pullover
Knytblus
Tröja
T-shirt
Väst
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Blå klänning
Jeans
Kavaj
Linne
Skinnkjol
Stövel
Väska
Klänning
Kofta
Cardigan
Pullover
Väska
Tröja
Skjorta
Kostymbyxa
Kofta
Klännning
Knytblus
Klänning
Slipover
Linne
Skjorta
Väska
Skjortklänning
Väska
Kappa
Topp
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Sneakers
Kavaj
Väska
T-shirt
Blus
Linne
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Klännning
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kappa
T-shirt
Cape
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Byxor
Halsduk
Skjorta
Blus
Kofta
Klänning
Boots
Väska
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
T-shirt
Slipover
Kavaj
Slipover
Väska
Knytblus
Kavaj
Slipover
Väska
Väska
Kavaj
Sandaler
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Svarta jeans
Slacks
Pullover
Skjorta
Tyllkjol
Pullover
Ankelboots
Klänning
Grön klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Kofta
Blå knytblus
Byxor
Kappa
Kjol
T-shirt
Kjol
Stickad klänning
Basker
Klänning
Kappa
Body
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Blus
Kavaj
Tröja
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Kofta
Väska
Kappa
Kjol
Vit blus
Cape
Väska
Blus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Cardigan
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Slipover vit
Kavaj
Kappa
Plisserad kjol
Kjol
Byxor
Byxor

Bästa frisörsalongen i Malmö – Xperience Lailas Luxury Salon

Bästa frisörsalongen i Malmö

Hej fina. Igår kväll var jag hos frisörsalongen Xperience Lailas Luxury Salon. Många, inklusive jag, har länge drömt om att hitta en frisör som känns som en bästa vän, som är ärlig, ger en en massa bra tips för att få håret fantastiskt och bara gör så att håret ser helt fantastiskt ut när man går därifrån. Jag är så glad över att jag nu hittat en sådan här frisör. Xperience Lailas Luxury Salon är verkligen den bästa frisörsalongen i Malmö, faktiskt den bästa jag någonsin har varit hos och jag rekommenderar alla här i Malmö med omnejd att gå dit. Frisörerna känns så himla passionerade i sitt yrke och för att få ditt hår att bli magiskt vackert. Sådana frisörer växer faktiskt inte på träd och hittar man en får man helt klart hålla fast vid den relationen.

Direkt när jag kom dit fick jag en superbra känsla. Salongen kändes lyxig och var väldigt fint inredd, hade mycket ljus och fina detaljer i marmor och guld som jag ju älskar och jag fick ett så himla fint mottagande av Laila. Hon sa att hon var så glad över att få träffa mig, visade mig runt i salongen och visade produkterna och varumärkena de jobbar med. Hon tittade och kände på mitt hår och var sådär ärlig som man älskar att frisörer är. Mitt hår är tunt, slitet och torrt och det ska vi göra något åt! Mina tidigare frisörer har inte alls vågat säga sanningen känns det som men jag vill ju faktiskt ha ett sådant där vackert tjockt hår och då måste man ju veta hur det ligger till och jobba därifrån för att få det så :).

Jag fick testa något som heter Hair Spa / hårspa för första gången i mitt liv. Att det finns spa för håret, vilken grej! Vi gjorde en behandling i flera steg som var anpassad just för mitt hår. Man kan göra den här behandlingen för hårbotten och hårroten (tar en timme) och sedan välja till att göra den på hela håret som vi gjorde på mig (tar två timmar). Under hela behandlingen delade Laila med sig av en massa bra tips för hur jag kan behandla mitt hår även hemma och såg till att jag hade det bra och kunde slappna av. Det kändes som att det var lika mycket hårvård som hårmassage typ. Så skönt! Vi gjorde behandlingen Anti hair Loss för tunt hår då jag ju tappar ganska mycket hår och har väldigt tunt hår. Jag stressar rätt mycket i mitt liv, har svårt för att slappna av och att ta mig tid att vila och ta hand om mig och min kropp. Det här var precis vad jag behövde :).

Eftersom jag själv mest låg och vilade och slappande av under behandlingen kunde jag inte riktigt se och känna hur resultatet skulle bli. När vi var klara, två timmar senare, fick jag ställa mig framför en stor spegel och känna och se resultat i olika vinklar och vad nöjd jag är! Det var typ som magi. Det känns verkligen som att mitt hår har mått lite dåligt och nu blivit friskt och vackert igen. Magi. Nämnde jag förresten att jag under behandlingen blev bjuden på gott kaffe, kakor, nötmix och sedan ett glas vin? Jag gick därifrån med fint och friskt hår, ett leende på läpparna och en ny vän! Fantastiskt.  Bästa frisörsalongen i Malmö, Xperience Lailas Luxury Salon, ligger vid Davidshall, nära Triangeln, i Malmö och jag kan verkligen rekommendera ett besök!

Nu tillbaka till jobb. Ha en underbar dag!:)

 


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?