Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Sneakers
Klänning
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Cape
Väska
Blus
Kappa
Skjorta
Kjol
Bag
T-shirt
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Kavaj
Jeans
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Vit blus
Pullover
Kofta
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Väst
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Slacks
Väska
Skjorta
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Byxor
Kappa
Väska
Skjorta
Byxor
Kofta
Klänning
Klännning
Linne
Kjol
Kavaj
Kofta
Blus
Basker
Klänning
Linne
Pullover
Tröja
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Linne
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Kjol
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Cardigan
Slingbacks
Klänning
Boots
Byxor
Kofta
Knytblus
Tröja
Satinkjol
Tröja
Kofta
Kjol
Blus
Halsduk
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Kofta
Skjorta
Kappa
Väska
Knytblus
Väska
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Slipover
Kjol
Väska
Stövel
Klännning
Pälsjacka
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Ibland får man vara stolt över sig själv

Hej fina. Några av er som läser vet säkert att jag är en väldigt självkritisk person. Jag är en person som kan deppa ihop fullständigt när jag inte lyckas med något som jag har tänkt. Samtidigt är jag riktigt dålig på att ge mig en själv en klapp på axeln och vara stolt när jag väl lyckas med något och det skulle jag verkligen vilja och behöva bli bättre på.

Idag var första gången som jag höll i ett webinarium helt själv för andra. Jag pratade om supply chain och logistik och presenterade vår lösning och hur vi bidrar till effektivisering inom dessa områden. Och det gick bra, det sa mina kollegor som lyssnade till mig i alla fall. Självklart gav de också förslag på hur jag kan utveckla presentationen och det ska jag ju också ta som något positivt snarare än som negativ kritik. Nästa vecka håller jag presentationen för fler ?.

Inte nog med detta så tog jag mig även till gymmet och körde 30 min intervaller jogging och sedan 20 min på en träningscykel. Nu ska jag fira allt med en massa god mat och en bra serie i soffan. Carl är också iväg ikväll.

Ha en fin kväll alla ❤️⭐️. Foto:Patrik J Rydh

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Melissa
  8 januari, 2018 / 19:45

  Hej Maria!

  Idag är det väldigt svårt att få/ge en klapp på axeln i många branscher/företag! Så bränn inte ut dig på att klappa alla på axeln! ??? Självklart måste du vara stolt över dig själv, annars kommer du inte orka gå vidare i livet!??
  Var rädd om dig! ?
  Känner dig för lite, men jag tror redan att du är en mycket öppen och positiv kvinna med hjärtat på rätt plats!❤??

  Kramar från Melissa

  • thomas
   8 januari, 2018 / 22:10

   Hej Melissa och tack för dina fina och kloka ord ?? Du har då rätt. Trevlig kväll ❤️?? Kramar

Kommentera


Söker du efter något?