Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Tröja
Kappa
Kjol
Klännning
Stickad klänning
Pullover
Vit blus
Bag
Skjorta
Pullover
Slipover
Stickad klänning
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Linne med spets
Cape
Pullover
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Ankelboots
Klänning
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kofta
Kappa
Blus
Manolo Blahnik
Topp
Skjorta
Kofta
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Slacks
Klänning
Klänning
Cardigan
Svarta jeans
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Linne
Satinkjol
Blus
Byxor
Väska
Tyllkjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Byxor
Kappa
Väska
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Slipover
Cape
Byxor
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Slipover
Skjorta
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Slingbacks
Väska
Klänning
Kofta
Cardigan
Blus
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Sandaler
Basker
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
Satinkjol
Boots
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Blå klänning
Kjol
Klännning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Gucciskärp
Kavaj
Jeans
Slipover vit
Grön klänning
Kjol
Kappa
Kjol
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Blus
Skjorta
Väska
Pullover
T-shirt
Slipover
Klänning
Klänning
Kjol
Knytblus
Väska
Stövel
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Body
Väst
Tröja
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj

Mina morgonrutiner – Lär känna mig

Hej fina. Kul att fler hittar till min blogg och då jag har förstått att det inte bara är personer som känner mig som läser så tänkte jag börja att göra “lär känna mig”-inlägg. Idag börjar jag med att svara några frågor om mina morgonrutiner, hur de ser ut. Jag hittade den här listan HÄR.

 

Morgonrutiner

 

När går du upp?
På vardagarna står väckarklockan på 06.15 och jag går upp någon gång mellan 06.15 och 06.25. På helgen unnar jag mig att sova tills jag vaknar av mig själv och det brukar vara någon gång mellan 09 och 11 typ.

Vad är det första du gör varje morgon?
På vardagarna går jag direkt från sängen till duschen där jag hinner vakna till. Sedan gör jag mig helt i ordning. På helgen går jag ibland direkt till duschen men ibland drar jag på mig en morgonrock och äter en lång frukost med Carl och sen tar jag tag i det andra.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Mellan 20 och 30 minuter ungefär. Jag duschar, smörjer in mig med diverse krämer, sminkar mig. Vissa morgnar när det är kallt är det svårare att kliva ut ur duschen så då tar det ofta lite längre tid.

Är frukost viktig?
På vardagarna dricker jag bara kaffe till frukost men jag uppskattar verkligen själva frukoststunden, att ta det lugnt hemma innan jobbet. På helgen är frukosten lite helig för mig. Då gör vi riktig frukost med äggröra eller smoothie och sitter länge om vi inte har någon tid att passa.

Vad äter du till frukost?
På vardagarna ingenting förutom kaffe, på helgerna smoothie eller äggröra.

Är du morgontrött?
Ja jag har nog blivit det “med åren”. Förr kunde jag studsa upp kl 7 även på helgen men den tiden är nog förbi haha. På vardagarna är jag alltid trött när klockan ringer men kommer upp relativt snabbt. På helgerna gillar jag att sova länge.

Vad har du för alarm?
Kör alarm via min iPhone med någon standardringsignal som fanns där.

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon börjar med sovmorgon och sedan en lång frukost och en bra serie.

Vad är det bästa med morgonen?
Den bästa morgonen är på lördagen och jag gillar verkligen den känslan när man har hela dagen framför sig och även hela kvällen och en ledig dag dagen efter.

Hur går du klädd på morgonen?
På vardagarna klär jag på mig nästan direkt så då blir det väl vanliga kläder. På vardagarna nattlinne, morgonrock eller mjukisbyxor och T-shirt.

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 januari, 2018 / 13:29

  Hejsan! ?

  Kul och läsa dina rutiner! ?
  En del rutiner liknar mina??
  Jag är i badrummet 1 timme?
  Duschar, fixar håret och sminkar mig! Kanske är jag lite petig med makeupen!???
  Dricker kaffe varje morgon med tv:n som sällskap! Klä sig vintertid kan ta lite längre tid med allt från underkläder, strumpbyxor och ytterkläder ??

  Kram
  Melissa

  • thomas
   5 januari, 2018 / 13:44

   Hej Melissa! Kul att få kontakt med dig även här! ? Oj vad grym du är som orkar vara noggrann även på vardagarna ?? Kramar

Kommentera


Looking for Something?