Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Pullover
Linne
Tröja
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Skjorta
Kavaj
Blus
Väska
Blus
Kjol
Kappa
Kavaj
Jacka
Kavaj
Linne
Kappa
Kofta
Sneakers
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Ankelboots
Knytblus
Klänning
Slacks
Klännning
Pullover
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Väska
T-shirt
Slingbacks
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Linne
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Byxor
Pullover
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kjol
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Boots
Kofta
Väska
Byxor
Blus
Väska
Blus
Kofta
Väst
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Klännning
Basker
Kofta
Tröja
Kofta
Slipover
Byxor
T-shirt
Jeans
Klänning
Kappa
Cape
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Halsduk
Kofta
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Stövel
Kofta
T-shirt
Knytblus
Bag
Kofta
Väska
Cardigan
Jacka
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
örhängen
Halsduk
Tröja
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kostymbyxa
Grå kavaj
Skjorta
16   131
55   386
24   430
37   337
37   411

Mina morgonrutiner – Lär känna mig

Hej fina. Kul att fler hittar till min blogg och då jag har förstått att det inte bara är personer som känner mig som läser så tänkte jag börja att göra “lär känna mig”-inlägg. Idag börjar jag med att svara några frågor om mina morgonrutiner, hur de ser ut. Jag hittade den här listan HÄR.

 

Morgonrutiner

 

När går du upp?
På vardagarna står väckarklockan på 06.15 och jag går upp någon gång mellan 06.15 och 06.25. På helgen unnar jag mig att sova tills jag vaknar av mig själv och det brukar vara någon gång mellan 09 och 11 typ.

Vad är det första du gör varje morgon?
På vardagarna går jag direkt från sängen till duschen där jag hinner vakna till. Sedan gör jag mig helt i ordning. På helgen går jag ibland direkt till duschen men ibland drar jag på mig en morgonrock och äter en lång frukost med Carl och sen tar jag tag i det andra.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Mellan 20 och 30 minuter ungefär. Jag duschar, smörjer in mig med diverse krämer, sminkar mig. Vissa morgnar när det är kallt är det svårare att kliva ut ur duschen så då tar det ofta lite längre tid.

Är frukost viktig?
På vardagarna dricker jag bara kaffe till frukost men jag uppskattar verkligen själva frukoststunden, att ta det lugnt hemma innan jobbet. På helgen är frukosten lite helig för mig. Då gör vi riktig frukost med äggröra eller smoothie och sitter länge om vi inte har någon tid att passa.

Vad äter du till frukost?
På vardagarna ingenting förutom kaffe, på helgerna smoothie eller äggröra.

Är du morgontrött?
Ja jag har nog blivit det “med åren”. Förr kunde jag studsa upp kl 7 även på helgen men den tiden är nog förbi haha. På vardagarna är jag alltid trött när klockan ringer men kommer upp relativt snabbt. På helgerna gillar jag att sova länge.

Vad har du för alarm?
Kör alarm via min iPhone med någon standardringsignal som fanns där.

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon börjar med sovmorgon och sedan en lång frukost och en bra serie.

Vad är det bästa med morgonen?
Den bästa morgonen är på lördagen och jag gillar verkligen den känslan när man har hela dagen framför sig och även hela kvällen och en ledig dag dagen efter.

Hur går du klädd på morgonen?
På vardagarna klär jag på mig nästan direkt så då blir det väl vanliga kläder. På vardagarna nattlinne, morgonrock eller mjukisbyxor och T-shirt.

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 januari, 2018 / 13:29

  Hejsan! ?

  Kul och läsa dina rutiner! ?
  En del rutiner liknar mina??
  Jag är i badrummet 1 timme?
  Duschar, fixar håret och sminkar mig! Kanske är jag lite petig med makeupen!???
  Dricker kaffe varje morgon med tv:n som sällskap! Klä sig vintertid kan ta lite längre tid med allt från underkläder, strumpbyxor och ytterkläder ??

  Kram
  Melissa

  • thomas
   5 januari, 2018 / 13:44

   Hej Melissa! Kul att få kontakt med dig även här! ? Oj vad grym du är som orkar vara noggrann även på vardagarna ?? Kramar

Kommentera


Söker du efter något?