Annons: Shoppa min stil

Linne
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
Boots
Skjorta
Byxor
Kofta
Skjorta
Byxor
Linne
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Byxor
Kavaj
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Pullover
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
Slacks
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Byxor
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Linne
Väska
Bag
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Blus
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Kofta
Cape
Kavaj
Klännning
Skjorta
Klänning
Väska
Vit blus
Kjol
Kjol
Väst
Cardigan
Kofta
Klänning
Blus
Stickad klänning
Halsduk
Basker
Klänning
Slipover
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Kjol
Tröja
Kavaj
Kappa
Stövel
Jeans
Skjorta
Klänning
Väska
Sneakers
Pullover
Väska
Kappa
Klänning
Tröja
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Blus
Slingbacks
Kavaj
Knytblus
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Året jag fyller 30

Hej fina. Det här är året jag fyller 30 år. Jag passerar 30-strecket. Jag vet inte riktigt om jag kommer att få någon ålderskris, jag tror inte det. Hur har det varit för er? Om ni läsare nu ens är äldre än mig ??.

Jag har i alla fall bestämt mig för att ha en stor fest hemma på gården i Hudiksvall. Det blir kul. Jag tycker att man ska fira födelsedagar, framför allt när man fyller jämnt! Jag tänkte ha den mitt i sommaren så jag börjar planera redan nu innan folk jag vill ha med bokar semesterresor och så.

Nu kaffe innan jobb och möten.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?