Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Byxor
Klänning
Satinkjol
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
Sneakers
Jeans
Väska
Basker
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Bag
T-shirt
Cape
Blus
Kappa
Cardigan
Klännning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Vit blus
T-shirt
Väska
T-shirt
Linne
Pullover
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Skjorta
Halsduk
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Kappa
Pullover
Pälsjacka
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Väska
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Blus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Slacks
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Skinnkjol
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Linne
Blus
Knytblus
Kavaj
Slipover
Kavaj
Kappa
Väska
Väst
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Kofta
33   302
39   356
38   425
36   398
55   443

Året jag fyller 30

Hej fina. Det här är året jag fyller 30 år. Jag passerar 30-strecket. Jag vet inte riktigt om jag kommer att få någon ålderskris, jag tror inte det. Hur har det varit för er? Om ni läsare nu ens är äldre än mig ??.

Jag har i alla fall bestämt mig för att ha en stor fest hemma på gården i Hudiksvall. Det blir kul. Jag tycker att man ska fira födelsedagar, framför allt när man fyller jämnt! Jag tänkte ha den mitt i sommaren så jag börjar planera redan nu innan folk jag vill ha med bokar semesterresor och så.

Nu kaffe innan jobb och möten.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?