Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klännning
Skjorta
Kofta
Väska
Byxor
Satinkjol
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Stövel
Skjortklänning
Byxor
Kappa
Väst
Kjol
Linne
Vit blus
Basker
T-shirt
Boots
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Blus
Blus
Cape
Stickad klänning
Kofta
T-shirt
Bag
Kavaj
Väska
Kjol
Halsduk
Väska
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Pullover
T-shirt
Sneakers
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Slacks
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Slipover
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Skinnkjol
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Kappa
Kofta
Linne
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Skjorta
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Linne
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Jeans
Blus
Cardigan
Klännning
T-shirt
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Tröja
Pullover
Klänning
Kjol
T-shirt
118   221
67   328
42   336
66   459
30   403

Hur gick det med mina nyårslöften 2017?

Hej fina. Hoppas att i har sovit gott. Idag är min första jobbdag för detta år. Jag är en sådan som alltid ser ett nytt år som en nystart. Jag köper en ny kalender för att inspirera och motivera mig lite extra och sätter upp en lista med löften eller kanske mer mål som jag ska jobba mot. Förra året skrev jag en lista på mina nyårslöften 2017 – läs inlägget här.  Hur gick det för mina nyårslöften 2017 egentligen?

1. Sluta vara nojig och oroa mig. Ofta är det över småsaker och egentligen helt onödigt.
Det har kanske blivit liiite bättre men slutat har jag ju inte gjort. Detta mål tar jag med mig även till detta år, men inte som ett löfte eller ett mål om att sluta helt utan kanske tänka efter en extra gång om det jag oroar mig för verkligen är så allvarligt som jag tänker.

2. Träna mer. För att må bra, inte på grund av någon slags kroppshets.
Ja jag har faktiskt tränat mer men inte så regelbundet som jag hoppats. Provade dans men kom ju på att det var lite för hetsigt. Men jag känner ändå att jag lyckades träna mer.

3. Lära mig att sy. Det har jag länge velat och nu har jag ju både symaskin och en bok för nybörjare.
Jag fick en symaskin i julklapp 2016 och försökte sy på nybörjarnivå men i ärlighetens namn har symaskinen mest stått och samlat damm. Jag hoppas att jag ägnar mer tid åt det projektet under 2018.

4. Träffa mina vänner mer, även om det innebär längre resor.
Det här är något som jag är stolt över att jag faktiskt gjort. Jag har träffat många som jag inte träffat på flera år under 2017. Långt ifrån alla jag skulle vilja träffa men jag känner mig riktigt nöjd. Man kan ju faktiskt göra en resa och höra av sig när man är i krokarna. Detta tar jag verkligen med mig även in i 2018.

5. Kramas mer. Jag har aldrig gillat att kramas. Med Carl, jo. Jag har alltid varit avundsjuk på andra som är bekväm med det. Har aldrig varit det själv.
Det här är faktiskt ett nyårslöfte som jag la ner. Man måste faktiskt inte gilla att kramas och jag har funnit mig i att jag inte gör det. Visst kan jag kramas, men jag tänker inte anstränga mig för att bli en kramig person när det är en del av mig att inte vara det typ, haha.

6. Bli mer öppen. Jag pratar sällan känslor med andra. Vill inte belasta dem med mina bekymmer liksom och känner mig inte bekväm med att prata om känslor generellt.  Jag vill bli mindre sluten och våga prata mer om hur jag mår och känner, men utan att älta såklart.
I år har jag träffat nya och gamla vänner som jag verkligen litar på och känner att jag kan prata om allt med. I och med det har jag kunnat öppna mig mer och prata om jobbiga saker som man faktiskt behöver ibland. Jag hoppas att det inte blivit något ältande, det tror jag inte.

 

Nu kaffe innan jobb. Dagens look: Pullover från Uniqlo, byxor från Zara.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?