Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Klännning
Basker
Kofta
Kavaj
Slipover
Väska
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Linne
Tröja
Skjorta
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Byxor
Klännning
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kappa
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Sneakers
Kofta
T-shirt
Kavaj
Jeans
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Klänning
Bag
Klänning
Skjorta
Kavaj
Linne
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Slacks
Skjorta
Satinkjol
Väska
Blus
Kappa
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Pullover
Byxor
T-shirt
Väska
Väska
Ankelboots
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Vit blus
Blus
Linne
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Slingbacks
Pullover
Pullover
Blus
Cardigan
Knytblus
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Cape
Stickad klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väst
Kofta
Halsduk
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
38   194
43   369
37   403
38   412
61   470

Mål med träningen 2018

Hej fina. Idag har det varit lite tema nyårslöften här i bloggen och jag tänker fortsätta lite på samma spår. Idag hade jag nämligen mitt första träningspass för i år och jag tänkte berätta vad jag har för mål med träningen 2018.

 

Mål med träningen 2018

1. Få in en träningsrutin. Det allra viktigaste målet med min träning är att jag får rutin på det. Jag behöver verkligen träna regelbundet för träning har ju faktiskt väldigt positiva effekter på både kropp och knopp. Man ska ju ha ett konkret mål så minst två gånger i veckan ska jag allt lyckas få till, gärna tre.

2. Bli starkare. Jag är så himla svag, särskilt i armarna. Det liksom påverkar min vardag för jag kan tycka att det är för tungt att öppna dörrar och bära hem matkassar typ, haha. Vet inte riktigt vad jag ska ha för konkret mål, här, någon som har förslag?

3. Få bättre kondition. Framför allt av samma anledning som styrkan, typ inte bli jätteandfådd av att gå i trappor, men jag skulle även vilja kunna springa en halvtimme utan att bli helt slut.

4. Gilla min kropp. Jag har nog aldrig haft bra kroppskännedom men önskar verkligen att jag fick det. Jag vill ha en bra bild av min kropp och tycka om den. Och visst skulle jag även vilja gå ner ett par kilo och om det är vad som krävs för att jag ska trivas med min kropp får det väl vara så. Jag har gått upp fem kilo under de senaste åren fastän jag tidigare alltid vägt samma och jag tänker att jag skulle kunna gå ner ett par av dem? Jag vet att det är ett känsligt mål, men jag trivdes lite bättre med min kropp då och jag var ju normalviktig.

5.Må bättre psykiskt. Träning har ju visat sig ha positiva effekter på psyket och jag vet att jag skulle må bra av att rensa huvudet med träning och bra musik då och då. Man får ju ofta även en bra känsla i kroppen också när man tränat. Jag behöver helt enkelt svettas lite mer.

Har ni några mål med träningen 2018?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?