Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Knytblus
Skjorta
Väst
Skjorta
Väska
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Satinkjol
Tröja
Pullover
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Skjortklänning
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Slacks
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kappa
Jeans
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Cardigan
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Halsduk
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
T-shirt
Kjol
Blus
Skjorta
Kavaj
Pullover
Byxor
Väska
Grå kavaj
Kjol
Bag
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Boots
Byxor
Kjol
Byxor
Kavaj
Stövel
Kofta
Kjol
Väska
Klännning
Kavaj
Slipover
Linne
Väska
Kavaj
Klännning
Kofta
Vit blus
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Tröja
T-shirt
Kofta
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Pullover
Cape
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
T-shirt
Tröja
T-shirt
Linne
Väska
Basker
Väska
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
58   104
67   267
42   318
66   458
30   401

Mål med träningen 2018

Hej fina. Idag har det varit lite tema nyårslöften här i bloggen och jag tänker fortsätta lite på samma spår. Idag hade jag nämligen mitt första träningspass för i år och jag tänkte berätta vad jag har för mål med träningen 2018.

 

Mål med träningen 2018

1. Få in en träningsrutin. Det allra viktigaste målet med min träning är att jag får rutin på det. Jag behöver verkligen träna regelbundet för träning har ju faktiskt väldigt positiva effekter på både kropp och knopp. Man ska ju ha ett konkret mål så minst två gånger i veckan ska jag allt lyckas få till, gärna tre.

2. Bli starkare. Jag är så himla svag, särskilt i armarna. Det liksom påverkar min vardag för jag kan tycka att det är för tungt att öppna dörrar och bära hem matkassar typ, haha. Vet inte riktigt vad jag ska ha för konkret mål, här, någon som har förslag?

3. Få bättre kondition. Framför allt av samma anledning som styrkan, typ inte bli jätteandfådd av att gå i trappor, men jag skulle även vilja kunna springa en halvtimme utan att bli helt slut.

4. Gilla min kropp. Jag har nog aldrig haft bra kroppskännedom men önskar verkligen att jag fick det. Jag vill ha en bra bild av min kropp och tycka om den. Och visst skulle jag även vilja gå ner ett par kilo och om det är vad som krävs för att jag ska trivas med min kropp får det väl vara så. Jag har gått upp fem kilo under de senaste åren fastän jag tidigare alltid vägt samma och jag tänker att jag skulle kunna gå ner ett par av dem? Jag vet att det är ett känsligt mål, men jag trivdes lite bättre med min kropp då och jag var ju normalviktig.

5.Må bättre psykiskt. Träning har ju visat sig ha positiva effekter på psyket och jag vet att jag skulle må bra av att rensa huvudet med träning och bra musik då och då. Man får ju ofta även en bra känsla i kroppen också när man tränat. Jag behöver helt enkelt svettas lite mer.

Har ni några mål med träningen 2018?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?