Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Slacks
Väska
Bag
Kofta
Kappa
Slipover
Byxor
T-shirt
Byxor
Knytblus
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Stövel
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Halsduk
Tröja
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Linne
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Sneakers
Kavaj
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Kappa
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Basker
Linne
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väska
Cardigan
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Klännning
Väska
Skjorta
Knytblus
Ankelboots
Kjol
Blus
Tröja
Kofta
Kjol
Skjorta
Klännning
Väska
Boots
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Blus
Jeans
Kjol
Linne
Kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Vit blus
Cape
Slingbacks
Väst
Tröja
T-shirt
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Hotell Sofitel Grand Sopot

Hej fina. Nu har vi landat i Malmö och har hela dagen framför oss. Skönt att vi tog denna dag ledigt! Sista natten i Polen spenderade vi på Hotell Sofitel Grand Sopot som är ett femstjärnigt hotell med spa.

Vi anlände till Hotell Sofitel Grand Sopot vid tretiden igår eftermiddag. Sopot är verkligen en mysig och fin stad. Hotellet vi bodde på var verkligen pampigt och låg fint till vid vattnet. Det kändes verkligen lyxigt att börja det nya året på Hotell Sofitel Grand Sopot ?.

Vi checkade in och blev uppgraderade till ett lyxigare rum. I like ?. Rummet var verkligen stort o mysigt och badrummet var fyllt med lyxiga produkter från Lanvin. Vi gick ner och åt en sen lunch i hotellrestaurangen. Jag åt en pumpasallad och Carl en tomatsoppa. Sedan gick vi ner till spa-avdelningen. De hade pooler, ångbastu och olika behandlingar. Det var dock väldigt fullt med folk då vi stannade inte så länge.

Vid åtta hade vi bokat bord på hotellrestaurangen och vi åt en trerätters middag, plus att man fick en liten appetizer som var en liten bläckfisk med en röra. Till förrätt åt jag råbiff och till huvudrätt oxfilé ?. Är mycket nöjd med den här resan och sista hotellnatten som var min julklapp från Carl.

Nu ska vi hem och sova lite…

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?