Hotell Sofitel Grand Sopot

Hej fina. Nu har vi landat i Malmö och har hela dagen framför oss. Skönt att vi tog denna dag ledigt! Sista natten i Polen spenderade vi på Hotell Sofitel Grand Sopot som är ett femstjärnigt hotell med spa.

Vi anlände till Hotell Sofitel Grand Sopot vid tretiden igår eftermiddag. Sopot är verkligen en mysig och fin stad. Hotellet vi bodde på var verkligen pampigt och låg fint till vid vattnet. Det kändes verkligen lyxigt att börja det nya året på Hotell Sofitel Grand Sopot ?.

Vi checkade in och blev uppgraderade till ett lyxigare rum. I like ?. Rummet var verkligen stort o mysigt och badrummet var fyllt med lyxiga produkter från Lanvin. Vi gick ner och åt en sen lunch i hotellrestaurangen. Jag åt en pumpasallad och Carl en tomatsoppa. Sedan gick vi ner till spa-avdelningen. De hade pooler, ångbastu och olika behandlingar. Det var dock väldigt fullt med folk då vi stannade inte så länge.

Vid åtta hade vi bokat bord på hotellrestaurangen och vi åt en trerätters middag, plus att man fick en liten appetizer som var en liten bläckfisk med en röra. Till förrätt åt jag råbiff och till huvudrätt oxfilé ?. Är mycket nöjd med den här resan och sista hotellnatten som var min julklapp från Carl.

Nu ska vi hem och sova lite…

Följ:
Share:

Kommentera