Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Pullover
Grå kavaj
Skinnkjol
Väst
Kjol
Skjorta
Pullover
T-shirt
Klänning
Slacks
Blus
Skjorta
Jeans
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Tröja
Jacka
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Blus
Tröja
Väska
Cardigan
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Klännning
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kappa
Väska
Slipover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Kappa
Skjortklänning
Kostymbyxa
Skjorta
Bag
Klännning
Linne
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Tröja
T-shirt
Byxor
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kjol
Byxor
Väska
Väska
Basker
Stövel
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Slingbacks
Klänning
Halsduk
Linne
Knytblus
Sneakers
Väska
Kappa
Klänning
Cape
Kjol
Blus
Kofta
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Linne
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Väska
Blus
Kofta
22   339
43   405
51   450
38   399
30   408

Hilton Hotel i Gdansk – nyårsmiddag och firande

Hej fina. Gott nytt år! ✨ Igår var det äntligen Nyårsafton och vi hade bokat bord på Hotel Hilton i Gdansk för nyårsmiddag och firande av det nya året 2018. Årets nyårsklänning för mig blev en svart med spetsdetaljer och i kimono-modell från Mango. Innan vi tog en taxi dit möttes vi upp i vår hotellbar för en fördrink.

På Hotel Hilton i Gdansk väntade en sjurättersmiddag. Det är ju bara nyår en gång om året! Jag gillade verkligen maten men hade kanske önskat mer än en rätt som det serverades rödvin till. Det blev mycket vitt vin och det gillar jag inte lika mycket som bubbel och rött. Minns inte allt på menyn tyvärr men jag gillade ostronet och tartaren bäst. Ni ser bilder på alla rätter nedan. Mätt blev man i alla fall!

När det närmade sig tolvslaget åkte alla upp på takterassen på Hilton Hotel. Där skålade vi in det nya året. Lite senare gick vi till en nattklubb i närheten där vi dansade i ett par timmar. Stort ställe med mycket folk. Där var det även en dansuppvisning med lite Moulin Rouge-tema.

Idag har vi strosat runt lite i stan och vid halv två sa vi hej då till de andra som åkte hem till Sverige. Jag och Carl stannar i Polen en natt till, på fint hotell i Sopot. Vi ska strax ner och äta middag i hotellets restaurang. Mysigt! Visar bilder och så imorgon.

Gott nytt år fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?