Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Boots
Väska
T-shirt
Cardigan
Väska
Kostymbyxa
Tröja
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Väst
Byxor
Bag
Skjorta
T-shirt
Väska
Cape
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Sneakers
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Klänning
Skjorta
Kavaj
Basker
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Jeans
Skjortklänning
Stövel
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kjol
Linne
Klänning
Blus
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Kappa
Tröja
Linne
Slipover
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Pullover
Knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Vit blus
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Slacks
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Byxor
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kofta
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Blus
Kappa
Kofta
Kappa
T-shirt
Skjorta
Klännning
Kjol
Väska
Kjol
Byxor
T-shirt
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Väska
Blus
12   41
60   325
112   368
70   458
91   482

Hilton Hotel i Gdansk – nyårsmiddag och firande

Hej fina. Gott nytt år! ✨ Igår var det äntligen Nyårsafton och vi hade bokat bord på Hotel Hilton i Gdansk för nyårsmiddag och firande av det nya året 2018. Årets nyårsklänning för mig blev en svart med spetsdetaljer och i kimono-modell från Mango. Innan vi tog en taxi dit möttes vi upp i vår hotellbar för en fördrink.

På Hotel Hilton i Gdansk väntade en sjurättersmiddag. Det är ju bara nyår en gång om året! Jag gillade verkligen maten men hade kanske önskat mer än en rätt som det serverades rödvin till. Det blev mycket vitt vin och det gillar jag inte lika mycket som bubbel och rött. Minns inte allt på menyn tyvärr men jag gillade ostronet och tartaren bäst. Ni ser bilder på alla rätter nedan. Mätt blev man i alla fall!

När det närmade sig tolvslaget åkte alla upp på takterassen på Hilton Hotel. Där skålade vi in det nya året. Lite senare gick vi till en nattklubb i närheten där vi dansade i ett par timmar. Stort ställe med mycket folk. Där var det även en dansuppvisning med lite Moulin Rouge-tema.

Idag har vi strosat runt lite i stan och vid halv två sa vi hej då till de andra som åkte hem till Sverige. Jag och Carl stannar i Polen en natt till, på fint hotell i Sopot. Vi ska strax ner och äta middag i hotellets restaurang. Mysigt! Visar bilder och så imorgon.

Gott nytt år fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?