Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Sneakers
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Pullover
Klännning
Knytblus
Klännning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Satinkjol
Väska
Kappa
Linne
Jeans
T-shirt
Kofta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kjol
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Blus
Kappa
Basker
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Väska
Blus
Halsduk
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Cardigan
Klänning
Väska
Pullover
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Vit blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
T-shirt
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Väska
Väst
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Slacks
Cape
Kavaj
Väska
Knytblus
Slingbacks
T-shirt
Kappa
Blus
Bag
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Ankelboots
Väska
Tröja
Väska
Väska
Linne
Byxor
Väska
Slipover
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Pullover
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Swojski Smak i Gdansk – polsk restaurang

Hej fina. Igår var vi ute på en polsk restaurang som heter Swojski Smak där vi åt middag. Det var ett mysigt ställe men direkt när vi kom in sa personalen att det var slut på en massa råvaror och att hälften på menyn därför inte gick att beställa. Jag kunde tyvärr inte beställa in laxtartar som jag tyckte lät mest lockande på menyn. Istället tog jag in gott grillat kött med grönsaker och potatis.

Swojski Smak skyltade också mycket med att de hade det största vodka-utbudet och de hade verkligen en lång vodkameny. Jag gillar dock inte att dricka shots och ren sprit så blev mest vin. Smuttade lite på en svartvinbärsvodka.

Swojski Smak var ett trevligt ställe men att halva menyn inte gick att beställa drog ju ner upplevelsen en del. När vi ätit klart ville Carl, Stefan, Mathias och Wiktor dra vidare till en bar men jag och Caroline var så vi gick hem. Det hade ändå varit en lång dag så var skönt att gå hem och lägga sig.

Nu har vi precis ätit hotellfrukost och ska bege oss till ett stort köpcentrum. Ikväll blir det nyårsmiddag och nyårsfirande på Hilton. Gott nytt år om jag inte hinner kika in här något mer ?. Översta bilden från gårdagens lunchställe.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?