Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Kappa
Kappa
Pullover
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Klännning
Tröja
Skjorta
Byxor
Tröja
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Cape
Cardigan
Kavaj
Kappa
Linne
Blus
Klänning
Kofta
Jeans
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Byxor
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Knytblus
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Kofta
Slingbacks
Väska
Tröja
Väska
Slipover
Sneakers
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Skinnkjol
Slacks
Kjol
Väska
Linne
Klänning
Väska
Klänning
Klännning
Stövel
Klänning
Klänning
Kjol
Pullover
Kappa
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Knytblus
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Halsduk
Kofta
Kjol
Väska
Pälsjacka
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Kjol
Knytblus
Väska
Pullover
Kjol
Väska
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Bag
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Pullover
Väska
Blus
Boots
Väska
Väst
Vit blus
Kofta
Blus
Kofta
Basker
Kjol
Kofta
Klänning
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Badkar från Gustavsberg hos Buildor.se

Hej fina. Idag tänkte jag berätta om något som jag saknar i mitt nuvarande hem – badkar. Jag är uppväxt med badkar och brukade ta ett bad var och varannan dag under tiden jag bodde hemma med mina föräldrar. Att bada är även något som mina övriga familjemedlemmar gillar. Har man väl haft det tror jag att man alltid vill ha det och saknar det om man flyttar till en lägenhet utan badkar. Det är så avkopplande och man kan sätta på sin favoritmusik eller läsa en bok i badkaret för att få den där härliga och avslappnande känslan efteråt. Jag brukade ofta bada innan jag skulle sova då man blir lite trött av det. Perfekt.

Jag älskar att drömma mig bort och har planerat mitt framtida hem in i minsta detalj på Pinterest haha. En av mina boards där är badrum där jag har samlat en massa inspiration till inredning i badrummet. Där finns en hel del badkar då jag absolut vill ha ett i mitt och Carls framtida hem, typ när jag och Carl känner att vi vill bo större, kanske till och med i hus. Webbutiken Buildor.se erbjuder en massa fina och billiga badkar med bra kvalitet och av flera kända varumärken som Gustavsberg, Ifö och IDO.

Jag har särskilt fastnat för några badkar från Gustavsberg. Ni som, precis som jag, vill drömma er bort eller om ni kanske till och med är på jakt efter nytt badkar till ert nya eller befintliga hem får gärna ta del av mina tips nedan. Jag har valt ut mina två favoriter bland badkar från Gustavsberg som jag tror skulle göra sig riktigt fina i badrum. Hitta era egna favoriter direkt hos Buildor på www.buildor.se.

 

Billiga badkar från Gustavsberg hos Buildor.se – mina favoriter

 

badkar
Badkar från Gustavsberg – inbyggnadsbadkar standard 1600

 

badkar gustavsberg
Badkar från Gustavsberg – 6368 Perfect White

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?