Annons: Shoppa min stil

Bag
Väska
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Linne
Väska
Kavaj
Cape
Topp
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Cardigan
Väska
Klänning
Väska
Väska
Väst
Väska
Kjol
Slipover
Slacks
Pullover
Väska
Sandaler
Klännning
Grön klänning
Skjorta
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Väska
Kofta
Body
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Väska
Halsduk
Tröja
Sneakers
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Stickad klänning
Knytblus
Linne
Kjol
Knytblus
T-shirt
Satinkjol
Väska
Tröja
Kjol
Slingbacks
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Plisserad kjol
Kofta
Pullover
Klänning
Knytblus
Cape
Klänning
Klänning
Klännning
Kjol
Blus
Manolo Blahnik
Slipover vit
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Blå klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Slipover
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Jeans
T-shirt
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Skjortklänning
Kavaj
Linne
Slipover
Klänning
Klänning
Boots
Linne med spets
Skjorta
Kavaj
Kjol
Byxor
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Cardigan
T-shirt
Kjol
Byxor
Satinkjol
Kostymbyxa
Slipover
Kappa
T-shirt
Pullover
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Vit blus
Väska
Plisserad kjol
Basker
Blus
Byxor
Stövel
Klänning
Kofta
Kappa

Badkar från Gustavsberg hos Buildor.se

Hej fina. Idag tänkte jag berätta om något som jag saknar i mitt nuvarande hem – badkar. Jag är uppväxt med badkar och brukade ta ett bad var och varannan dag under tiden jag bodde hemma med mina föräldrar. Att bada är även något som mina övriga familjemedlemmar gillar. Har man väl haft det tror jag att man alltid vill ha det och saknar det om man flyttar till en lägenhet utan badkar. Det är så avkopplande och man kan sätta på sin favoritmusik eller läsa en bok i badkaret för att få den där härliga och avslappnande känslan efteråt. Jag brukade ofta bada innan jag skulle sova då man blir lite trött av det. Perfekt.

Jag älskar att drömma mig bort och har planerat mitt framtida hem in i minsta detalj på Pinterest haha. En av mina boards där är badrum där jag har samlat en massa inspiration till inredning i badrummet. Där finns en hel del badkar då jag absolut vill ha ett i mitt och Carls framtida hem, typ när jag och Carl känner att vi vill bo större, kanske till och med i hus. Webbutiken Buildor.se erbjuder en massa fina och billiga badkar med bra kvalitet och av flera kända varumärken som Gustavsberg, Ifö och IDO.

Jag har särskilt fastnat för några badkar från Gustavsberg. Ni som, precis som jag, vill drömma er bort eller om ni kanske till och med är på jakt efter nytt badkar till ert nya eller befintliga hem får gärna ta del av mina tips nedan. Jag har valt ut mina två favoriter bland badkar från Gustavsberg som jag tror skulle göra sig riktigt fina i badrum. Hitta era egna favoriter direkt hos Buildor på www.buildor.se.

 

Billiga badkar från Gustavsberg hos Buildor.se – mina favoriter

 

badkar
Badkar från Gustavsberg – inbyggnadsbadkar standard 1600

 

badkar gustavsberg
Badkar från Gustavsberg – 6368 Perfect White

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?