Annons: Shoppa min stil

Pullover
Klänning
Klänning
Linne
Slipover
Ankelboots
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Väst
Halsduk
Kofta
Blus
Kofta
Kavaj
Skjorta
Linne
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Väska
Pullover
Byxor
Väska
Cardigan
Kjol
Kappa
Klänning
Slingbacks
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Kappa
Tröja
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Sneakers
Tröja
Byxor
Klänning
Knytblus
Kofta
T-shirt
Klänning
Stövel
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Skinnkjol
Kostymbyxa
Byxor
T-shirt
Kofta
Boots
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Kjol
Knytblus
Klännning
Basker
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Pullover
Klänning
Klännning
T-shirt
Slacks
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Jeans
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Linne
Skjorta
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Kappa
Kavaj
Väska
Tröja
Väska
Pullover
Väska
Väska
Väska
Kappa
Bag
Cape
Vit blus
Skjorta
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Badkar från Gustavsberg hos Buildor.se

Hej fina. Idag tänkte jag berätta om något som jag saknar i mitt nuvarande hem – badkar. Jag är uppväxt med badkar och brukade ta ett bad var och varannan dag under tiden jag bodde hemma med mina föräldrar. Att bada är även något som mina övriga familjemedlemmar gillar. Har man väl haft det tror jag att man alltid vill ha det och saknar det om man flyttar till en lägenhet utan badkar. Det är så avkopplande och man kan sätta på sin favoritmusik eller läsa en bok i badkaret för att få den där härliga och avslappnande känslan efteråt. Jag brukade ofta bada innan jag skulle sova då man blir lite trött av det. Perfekt.

Jag älskar att drömma mig bort och har planerat mitt framtida hem in i minsta detalj på Pinterest haha. En av mina boards där är badrum där jag har samlat en massa inspiration till inredning i badrummet. Där finns en hel del badkar då jag absolut vill ha ett i mitt och Carls framtida hem, typ när jag och Carl känner att vi vill bo större, kanske till och med i hus. Webbutiken Buildor.se erbjuder en massa fina och billiga badkar med bra kvalitet och av flera kända varumärken som Gustavsberg, Ifö och IDO.

Jag har särskilt fastnat för några badkar från Gustavsberg. Ni som, precis som jag, vill drömma er bort eller om ni kanske till och med är på jakt efter nytt badkar till ert nya eller befintliga hem får gärna ta del av mina tips nedan. Jag har valt ut mina två favoriter bland badkar från Gustavsberg som jag tror skulle göra sig riktigt fina i badrum. Hitta era egna favoriter direkt hos Buildor på www.buildor.se.

 

Billiga badkar från Gustavsberg hos Buildor.se – mina favoriter

 

badkar
Badkar från Gustavsberg – inbyggnadsbadkar standard 1600

 

badkar gustavsberg
Badkar från Gustavsberg – 6368 Perfect White

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?