Annons: Shoppa min stil

Linne
Linne
Pullover
Jeans
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Cardigan
Klännning
Kavaj
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Framme i Göteborg och en iakttagelse på stationen

Hej fina. Nu har jag kommit fram i Göteborg och fick ett fint mottagande av morbror Anders och kusin Simon på Göteborgs centralstation ?. Tågresan gick bra men det är såklart segt att sitta så länge. Fast ska inte klaga för resten av min familj har ju åkt ända från Hudiksvall!

Fick vänta en sväng på Centralstationen och hann då se och höra en mamma säga till sin dotter som var ungefär 7-8 år: “vilka mörka ringar du har under ögonen. Tur att jag har concealer i handväskan” och smetade på det på lilla tjejen. Känns ju så fel att säga sådant till barn, de kommer att få tillräckligt med ytligheter senare i livet.

Nu är vi i bilen och strax hemma hos mormor i Kungälv. Ha en fin kväll ❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?