Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Väska
Byxor
Linne
Cardigan
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Jeans
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Klännning
Pullover
50   380
79   477
56   458
61   588
61   637

Nyårsklänning -fina klänningar till nyår


 
Hej fina. I väntan på att pastan ska koka klart passar jag på att spana efter en nyårsklänning och det finns verkligen flera passande fina klänningar till nyår i svenska webbutiker. Vi kommer att fira nyår i Polen, i Gdansk, och jag känner för att vara riktigt uppklädd och liksom glammig. Förra året hade jag en glittrig långärmad klänning från Cubus. Jag gillar den verkligen men just till nyår tycker jag att man får köpa sig något nytt. Julaftonsklänning väljer jag ur min befintliga garderob. Nedan några klänningar jag spanat in hos Nelly.com.
 

Nyårsklänningar

 

Sparkly Lace Gown
Glittring hellång klänning med slits från – FINNS HÄR

 

Luxe Glitter Dress
Urringad glttrig kortare nyårsklänning – FINNS HÄR

 

Bat Sleeve DressGrön fodralklänniing – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?