Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Linne
Pullover
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Jeans
23   263
63   481
48   509
40   584
59   646

Ensam

God morgon fina. Igår kväll åkte Carl hem till Mantorp och jag hade sååå svårt att somna. Är nog inte van vid att sova ensam i den hör lägenheten. Vi pratade lite om det igår, vi minns typ inte den senaste gången någon av oss var bortrest eller sov borta. Somnade någon gång efter midnatt tror jag.

Idag tänkte jag jobba hemma faktiskt. Ska på ett julmingel med ett nätverk och sedan bara jobba undan så mycket som det går. Idag ska jag även försöka inhandla de allra sista julklapparna och packa. Får se om jag hinner med after work också.

But first coffee. Ha en underbar fredag fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?