Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Knytblus
Väska
Kappa
Kappa
Stövel
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Satinkjol
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Jeans
Bag
Skjortklänning
Slingbacks
Kofta
Linne
Halsduk
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Manolo Blahnik
Vit blus
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Blus
Kofta
Linne
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Klänning
Byxor
Kappa
Knytblus
Väska
Linne
Kavaj
Kofta
Basker
Kappa
Väst
Väska
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Blus
Byxor
Kjol
Kappa
Byxor
T-shirt
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Slacks
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Cape
Boots
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Slipover
Ankelboots
Väska
Klänning
Kavaj
Tröja
Tröja
Kofta
Kofta
Pullover
Sneakers
Klänning
Klänning
Klännning
Pullover
Kjol
Grå kavaj
Kjol
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Utskrattad

Hej fina. På vissa områden, såsom mode och inredning, kan jag vara väldigt noga med att det blir stilrent och fint. Sedan finns det saker jag inte alls är noga med och till och med sjukt dålig på att få det fint. Det här med att slå in presenter är en sådan sak. Jag har verkligen aldrig varit bra på det!

När jag var inne på Stadium härom dagen köpte jag en julklapp till Carl som jag sedan skulle slå in. Det gick verkligen sååå dåligt haha. Visste inte hur jag skulle stänga kartongen, klippte pappret snett, tejpen blev sned med mera. Det såg tydligen så illa (/roligt?) ut att en man som stod bakom mig började gapskratta. Haha ville bara därifrån snabbt. Det kändes pinsamt då men nu bara kul egentligen. Carl fick ju en väldigt personligt inslagen julklapp iaf ?.

Idag ska jag köpa (och slå in!!) de sista julklapparna. Carl åker ju hem till Mantorp ikväll så jag får tid att dona med det sista idag och imorgon då jag inte åker till Göteborg förrän på lördag.

Nu kaffe. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?