Annons: Shoppa min stil

Tröja
Klänning
T-shirt
Kofta
Klännning
Klänning
Cardigan
Sneakers
Skjorta
Knytblus
Väska
Blus
Basker
Kavaj
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Tröja
Slacks
Skjorta
Klänning
Skjorta
Stövel
Blus
Byxor
Linne
Kappa
Kappa
Kavaj
Slipover
Väska
Väska
Väska
Stickad klänning
Jeans
Kavaj
Klännning
T-shirt
Klänning
Pullover
Klänning
Kjol
T-shirt
Pullover
Boots
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Byxor
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Byxor
Pullover
Knytblus
Kofta
Väska
Bag
Klänning
Pullover
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Kappa
Blus
Skjortklänning
Väska
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Ankelboots
Tröja
Skinnkjol
Kjol
Skjorta
Linne
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Kjol
Satinkjol
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Väst
Vit blus
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Slingbacks
Kofta
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Cape
Kavaj
Kappa
32   210
62   430
45   351
40   404
64   379

Utskrattad

Hej fina. På vissa områden, såsom mode och inredning, kan jag vara väldigt noga med att det blir stilrent och fint. Sedan finns det saker jag inte alls är noga med och till och med sjukt dålig på att få det fint. Det här med att slå in presenter är en sådan sak. Jag har verkligen aldrig varit bra på det!

När jag var inne på Stadium härom dagen köpte jag en julklapp till Carl som jag sedan skulle slå in. Det gick verkligen sååå dåligt haha. Visste inte hur jag skulle stänga kartongen, klippte pappret snett, tejpen blev sned med mera. Det såg tydligen så illa (/roligt?) ut att en man som stod bakom mig började gapskratta. Haha ville bara därifrån snabbt. Det kändes pinsamt då men nu bara kul egentligen. Carl fick ju en väldigt personligt inslagen julklapp iaf ?.

Idag ska jag köpa (och slå in!!) de sista julklapparna. Carl åker ju hem till Mantorp ikväll så jag får tid att dona med det sista idag och imorgon då jag inte åker till Göteborg förrän på lördag.

Nu kaffe. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?