Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Väska
Klänning
Väska
Linne
Linne
Byxor
Klännning
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kjol
Jeans
Kavaj
Ankelboots
Klänning
50   380
79   477
56   458
61   588
61   637

Jag är en sådan person

Hej fina. Igår var det en massa julmys här hemma med Carl. Vi åt köttbullar, julskinka, lax m.m, bytte julklappar, kollade på Tomten är far till alla barnen. Jag är en sådan person som älskar att se om samma filmer varje år. Tomten är far till alla barnen, Love Actually, The Holiday, Ensam Hemma m.fl. Sååå bra!

Jag trodde att Carl skulle åka hem till Mantorp idag men det är visst imorgon. Han ska spela padel ikväll och jag ska ha girls’ night med Charlotta hemma hos henne. Vi ska se Victoria’s Secret Fashion Show och baka något gott till oss.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?