Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Byxor
Jeans
Klännning
Linne
Klänning
Pullover
Cardigan
Väska
Klänning
23   268
63   481
48   509
40   584
59   646

Faith | Hops | Love

Hej fina. Hoppas ni har sovit gott. Igår provsmakade vi ju vårt hemmabryggda öl som jag skrev om igår kväll. Glömde dock berätta om Carls, aka Mr. Enzyme, namn på ölet. Han kom på att den skulle heta Faith | Hops | Love då ölbryggningen var en bröllopspresent till Marie och Joakim och sedan är det mycket humle i ?. Jag tycker att det är ett jättebra namn på vår IPA.

Idag blir det jobb och ikväll ska jag och Carl ha lite julmys då vi inte är med varandra på julafton. Går försöka fixa hans julklapp på lunchen ?. Vi har köpt köttbullar, julskinka, lax, kalvsylta med mera som vi ska äta. Supermysigt!

Nu kaffe innan jobb. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?