Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Klännning
Jeans
Kavaj
Linne
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Ankelboots
Väska
23   268
63   481
48   509
40   584
59   646

Veckans roliga planer

God morgon fina. Det känns mysigt att vakna upp till en julpyntad lägenhet. Stjärnorna i fönstren, julgranen, en massa röda ljus med mera. Tänk att det bara är dagar kvar till julafton! ? Ska se om jag hinner köpa de sista julklapparna idag.

Hur ser denna vecka ut då? Idag blir det jobb, ett spännande möte och ikväll ska jag, Carl, Marie och Joakim provsmaka vår hemmabryggda öl! Blir inte mycket för mig dock eftersom det är en massa malt i men smaka ska jag i alla fall. Spännande grej! Vi har även gjort såååå snygga etiketter som vi ska sätta på flaskorna.

Nu en massa kaffe innan jobb. Ska inviga nya Väskan / portföljen idag! ? Ha en underbar dag fina läsare!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?