Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
Jeans
Klänning
Klänning
Klänning
Ankelboots
Byxor
Kjol
Kavaj
Linne
Cardigan
Kavaj
23   261
63   481
48   509
40   584
59   646

Var visst lite trött…

Hej fina ni. Var visst lite trött imorse när jag döpte mitt blogginlägg till “Veckans planer” men kom bara till denna måndag haha. Det är ju sista rycket på jobb och med annat nu innan jul och jag ska hinna med några julavslutningar med nätverk jag är med i, få undan en massa jobb, köpa julklappar och umgås med Carl och vänner.

Carl åker hem till Mantorp redan på onsdag så imorgon tänkte vi ha lite julfirande här tillsammans då vi inte firar själva julafton ihop. På onsdag ska jag och Charlotta ha tjejkväll och se Victoria’s Secret Fashion Show tillsammans ??.

På lördag åker jag till Göteborg där jag möter upp familj och släkt för julfirande hela julhelgen. Ska bli så mysigt!

Nu lunch innan mitt eftermiddagsmöte. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?