Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Väska
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Pullover
Kjol
Jeans
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Klännning
Kavaj
Linne
Cardigan
49   336
79   454
56   452
61   587
61   637

Torsdag med julfest

Hej fina. Att det redan blivit torsdag. Ikväll har vi julmiddag med jobbet. Vi börjar med månadsmöte på kontoret på eftermiddagen och efter det kör vi en sådan där julklappslek. Sedan ska vi faktiskt åka över till Köpenhamn och äta julmiddag. Drar nog vidare till en pub efter middagen.

Är lite osäker på vad man kommer att få för julmiddag. Danskt julbord? Jag är faktiskt inget fan av julmat. Gillar typ bara köttbullar, kalvsylta och så rökt älghjärta som vi brukar ha på julafton. Julskinka är OK.

Nu kaffe. Får se om jag hinner uppdatera er något mer idag. Ha en underbar torsdag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?