Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Linne
Väska
Jeans
Cardigan
Pullover
Ankelboots
Väska
Linne
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Byxor
Kavaj
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Röda klänningar till jul


Hej fina. Jag börjar komma in i julbubblan på riktigt och nu har jag börjat fundera på vad jag ska ha på mig på julafton. Jag passar bra i färgen röd så en röd klänning tror jag att det blir. Har en med trekvartsärmar från Massimo Dutti som jag gillar mycket, men även en kortärmad från Part Two så jag kan inte riktigt bestämma mig. Får se hur det känns den dagen helt enkelt. Tänkte passa på att tipsa om röda klänningar till jul från Boozt.com
 

Röda klänningar till jul – mina favoriter

 

röda klänningar till julRöd klänning från Ralph Lauren – FINNS HÄR

 

klänning till jul

Röd klänning från InWear – FINNS HÄR.

 

klänningar till jul

Röd klänning från Mango – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?