Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
Jeans
Kjol
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
24   321
29   455
57   614
79   589
56   474

Saker jag ska ta tag i

Hej fina. Igår efter jobbet tog jag mig faktiskt till gymmet och körde lite löpning och cykling. Fick dock ont i ena knät på löpbandet, måste verkligen ta tag i det här med att köpa nya skor. Men alla träningspass är ju bra ändå. Ska ta tag i träningen på riktigt nästa år. Det säger bog många och jag har även sagt det många gånger förr men det är faktiskt dags.

Var rätt slut efter jobbet och träningen igår, orkade inte ens blogga och då är det illa ?.

Något annat jag ska ta tag i är det här med julklappar. Får kanske gå en sväng på stan efter jobbet idag ?. Tycker att det är svårt med julklappar. Jag själv är nog väldigt enkel att köpa till.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?