Annons: Shoppa min stil

Väska
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Knytblus
Blus
Satinkjol
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Basker
Slipover
Slacks
T-shirt
Väst
Kostymbyxa
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Tröja
Väska
Blus
Kofta
Klänning
Skjorta
Klännning
Klänning
Halsduk
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Bag
Kjol
Klännning
Klänning
Boots
Grå kavaj
Slingbacks
T-shirt
Linne
Väska
Sneakers
Klänning
Kappa
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
Kjol
Kavaj
Byxor
Pullover
Skjorta
Kjol
Kappa
Väska
Skinnkjol
Kjol
Cardigan
Vit blus
Väska
Kavaj
Tröja
Klänning
Blus
Stövel
Skjorta
Väska
Pullover
Skjorta
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Ankelboots
Byxor
Skjorta
Klänning
Linne
Väska
Kjol
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cape
Linne
Väska
Knytblus
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Tröja
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kofta
Pullover
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Jeans
T-shirt
Kofta
60   337
44   310
40   396
64   373
68   460

Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår 16 december

Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår 16 december – inlägg i samarbete med Spårvägens Musikkår. 

Hej fina ni. Som ni säkerligen inte kan ha missat så älskar jag julen och det känns faktiskt som att julstämningen börjar infinna sig hos mig nu. Äntligen! Julmarknad i söndags och igår kom julgranen som vi klädde och efteråt drack vi glögg och kollade på julkalendern. Tyvärr har det inte kommit någon snö som lagt sig här i Malmö men man får försöka behålla julkänslorna ändå.

För att få till den där extra julkänslan brukar jag gå på en mysig julkonsert och i år har jag valt att gå på Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår, den 16 december i S:t Pauli Kyrka. Spårvägens Musikkår är en av södra Sveriges främsta symfoniska blåsorkestrar och spelar allt från klassisk musik och marscher till schlager och musik från scen och vita duken. På deras julkonsert i Malmö en 16 december blir det såklart fokus på julmusik. På årets julkonsert i Malmö gästas Spårvägens Musikkår för första gången av tenoren Joachim Bäckström som är en av landets mest kända operasångare.

Jag tycker att det ska bli så mysigt att gå på julkonsert i Malmö på lördag. Deras julkonsert är på eftermiddagen, klockan 16, så man hinner ju med att göra något både före och efter konserten. Min kollega Lars spelar faktiskt själv i Spårvägens Musikkår och jag har förhört honom lite om vilka låtar de ska spela. Några av mina favoriter skulle man få höra så jag ser verkligen fram emot det.

Vill du boka biljett till Spårvägens Musikkårs julkonsert den 16 december gör du det här. De delar även med sig av evenemangen i sociala medier. Deras Facebooksida hittar du här, Instagramkonto här och YouTube-kanal här.

Nu ska jag fortsätta jobba några timmar och sedan blir det träning faktiskt. Ha en underbar tisdag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?