Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Tröja
Väska
Stickad klänning
Väska
Ankelboots
Kappa
Knytblus
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Bag
T-shirt
Linne
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Jeansjacka
Kjol
Kjol
Kappa
Klänning
Byxor
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Sneakers
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Kjol
Kofta
Kavaj
Pullover
Väska
Klännning
Kofta
Kappa
Boots
Kofta
Slipover
Blus
Svarta jeans
Klänning
Kappa
Skjorta
Linne
Kofta
Kjol
Kavaj
Tröja
Linne
Klänning
Slacks
Pullover
T-shirt
Grön klänning
Väska
Basker
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Cardigan
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Grå kavaj
Halsduk
Blå klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Cape
Byxor
Kjol
Knytblus
Linne med spets
Skjorta
Blus
Cardigan
Pullover
Kostymbyxa
Kjol
Väska
Klänning
Klännning
Slingbacks
Väst
Kjol
Byxor
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Plisserad kjol
Skinnkjol
Kappa
Satinkjol
Jeans
Kjol
Tröja
Kofta
Pullover
Vit blus
Kofta
Kofta
Stövel
Byxor
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Sandaler
Skjorta
Klänning
Blus
29   267
78   325
75   303
42   350
56   381

Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår 16 december

Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår 16 december – inlägg i samarbete med Spårvägens Musikkår. 

Hej fina ni. Som ni säkerligen inte kan ha missat så älskar jag julen och det känns faktiskt som att julstämningen börjar infinna sig hos mig nu. Äntligen! Julmarknad i söndags och igår kom julgranen som vi klädde och efteråt drack vi glögg och kollade på julkalendern. Tyvärr har det inte kommit någon snö som lagt sig här i Malmö men man får försöka behålla julkänslorna ändå.

För att få till den där extra julkänslan brukar jag gå på en mysig julkonsert och i år har jag valt att gå på Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår, den 16 december i S:t Pauli Kyrka. Spårvägens Musikkår är en av södra Sveriges främsta symfoniska blåsorkestrar och spelar allt från klassisk musik och marscher till schlager och musik från scen och vita duken. På deras julkonsert i Malmö en 16 december blir det såklart fokus på julmusik. På årets julkonsert i Malmö gästas Spårvägens Musikkår för första gången av tenoren Joachim Bäckström som är en av landets mest kända operasångare.

Jag tycker att det ska bli så mysigt att gå på julkonsert i Malmö på lördag. Deras julkonsert är på eftermiddagen, klockan 16, så man hinner ju med att göra något både före och efter konserten. Min kollega Lars spelar faktiskt själv i Spårvägens Musikkår och jag har förhört honom lite om vilka låtar de ska spela. Några av mina favoriter skulle man få höra så jag ser verkligen fram emot det.

Vill du boka biljett till Spårvägens Musikkårs julkonsert den 16 december gör du det här. De delar även med sig av evenemangen i sociala medier. Deras Facebooksida hittar du här, Instagramkonto här och YouTube-kanal här.

Nu ska jag fortsätta jobba några timmar och sedan blir det träning faktiskt. Ha en underbar tisdag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?