Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Linne
Väst
Tröja
T-shirt
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Blus
T-shirt
Klänning
Linne
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Pullover
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Pullover
Stövel
Blus
Kavaj
Ankelboots
Satinkjol
Väska
Knytblus
Kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Slacks
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Pullover
Blus
Kavaj
Kofta
Cape
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kofta
Skjorta
Skjortklänning
Knytblus
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Sneakers
Skjorta
Skjorta
Bag
Tröja
Skjorta
Jeans
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kjol
Kofta
Byxor
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Klänning
Tröja
Klänning
Klänning
Klännning
Vit blus
Kofta
Basker
Väska
Slipover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Kjol
Byxor
Klännning
T-shirt
Kappa
Kappa
Kjol
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kofta
Pullover
Boots
Grå kavaj
Väska
Väska
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Väska
Halsduk
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår 16 december

Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår 16 december – inlägg i samarbete med Spårvägens Musikkår. 

Hej fina ni. Som ni säkerligen inte kan ha missat så älskar jag julen och det känns faktiskt som att julstämningen börjar infinna sig hos mig nu. Äntligen! Julmarknad i söndags och igår kom julgranen som vi klädde och efteråt drack vi glögg och kollade på julkalendern. Tyvärr har det inte kommit någon snö som lagt sig här i Malmö men man får försöka behålla julkänslorna ändå.

För att få till den där extra julkänslan brukar jag gå på en mysig julkonsert och i år har jag valt att gå på Julkonsert i Malmö med Spårvägens Musikkår, den 16 december i S:t Pauli Kyrka. Spårvägens Musikkår är en av södra Sveriges främsta symfoniska blåsorkestrar och spelar allt från klassisk musik och marscher till schlager och musik från scen och vita duken. På deras julkonsert i Malmö en 16 december blir det såklart fokus på julmusik. På årets julkonsert i Malmö gästas Spårvägens Musikkår för första gången av tenoren Joachim Bäckström som är en av landets mest kända operasångare.

Jag tycker att det ska bli så mysigt att gå på julkonsert i Malmö på lördag. Deras julkonsert är på eftermiddagen, klockan 16, så man hinner ju med att göra något både före och efter konserten. Min kollega Lars spelar faktiskt själv i Spårvägens Musikkår och jag har förhört honom lite om vilka låtar de ska spela. Några av mina favoriter skulle man få höra så jag ser verkligen fram emot det.

Vill du boka biljett till Spårvägens Musikkårs julkonsert den 16 december gör du det här. De delar även med sig av evenemangen i sociala medier. Deras Facebooksida hittar du här, Instagramkonto här och YouTube-kanal här.

Nu ska jag fortsätta jobba några timmar och sedan blir det träning faktiskt. Ha en underbar tisdag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?