Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Cardigan
Klänning
Linne
Klännning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Linne
Ankelboots
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Modesajt bloggar om min stil

Hej fina. Idag blev jag jätteglad när jag såg att en modesajt bloggar om min stil. Det är sajten Lookvine.com som skrivit ett blogginlägg där de tipsar om “How to look fashionable on friday formals”. De lyfter fram modebloggare och andra influencers med inspirerande konton på Instagram där jag är en utav dessa. Så kul verkligen!

Om mig skriver de “She is not just a typical fashion blogger, she also does interior designing. She is all about effortless style. Quality basics and contemporary style”. Låter kanske lite som att mode och inredning är mitt jobb men så är ju inte fallet. En hobby som är riktigt kul att uppmärksammas för :).

Ni hittar blogginlägget HÄR och mitt Instagramkonto HÄR.

feature lookine

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?