Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Byxor
Kjol
Klänning
Pullover
Väska
Linne
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Linne
Jeans
Klänning
Ankelboots
Klänning
Kavaj
50   384
79   477
56   458
61   588
61   637

Julmarknad i Malmö – Far i Hatten

Julmarknad i Malmö – Far i Hatten

Hej fina. Vilken mysig dag detta har varit. Vid ett mötte jag upp Charlotta vid Davidshall så tog vi en promenad till en mysig julmarknad i Malmö, på Far i Hatten i Folkets Park. Själva julmarknaden var kanske ingen jättehöjdare fast alltid mysigt att strosa runt och lyssna på julmusik i trevligt sällskap.

Vi köpte glögg och fikade där inne på Far i Hatten. Så mysig dag! Här i söder där det inte är någon snö känns det som att det är extra viktigt att besöka julmarknad och lyssna på julmusik och så för att komma i julstämning ❤️. Nu har jag och Carl sett Bad Santa 2 (se den inte haha) och druckit glögg. Mys hela söndagen för mig ?.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?