Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Linne
Cardigan
Klännning
Kjol
Klänning
Byxor
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Jeans
Linne
Kavaj
Pullover
Ankelboots
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Dagens besvikelse!

Hej fina. Vilken härlig dag detta blev, fastän man inte fick så mycket sömn inatt. Jag och Carl var ute på olika galej igår kväll men lyckades ändå komma hem med tio minuters mellanrum strax efter fyra imorse ?.

Ikväll trodde vi att vi skulle få en gran levererad. Den var betald och beställd till idag och leveransen var utlovad mellan klockan 16 och 20 men den kom aldrig! Så snopet, får väl se vad de har för ursäkt och om vi får den imorgon istället? Jag som ville klä granen ❤️?. Dagens besvikelse!

Nu kollar Carl på handboll och jag passar på att se mina TV-serier (diverse dokusåpor ?) och blogga. Blir nog läggdags strax. Så trött. Hoppas ni haft en mysig helg!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?