Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Kappa
Skjorta
Kjol
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Tröja
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Linne
Byxor
Väst
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Byxor
Väska
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Kofta
Vit blus
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Linne
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Pullover
Kavaj
Pullover
Kofta
Stövel
Slacks
Väska
Klänning
Klänning
Cape
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Basker
Pälsjacka
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Ankelboots
Klänning
Bag
Klänning
Kappa
Jeans
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Slipover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kjol
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Blus
Klännning
Kjol
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Halsduk
Tröja
Skjorta
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Tröja
Kavaj
T-shirt
Boots
10   43
42   221
40   382
64   366
68   451

Snygga underkläder hos Triumph i Malmö – nu med bra rabatt

Fina underkläder från Triumph i Malmö – ange “Marias blogg” och få 25% rabatt – i samarbete med Triumph i Malmö. 

Hej fina. I veckan var jag hos Triumph i Malmö – Malmös bästa underklädesbutik med oerhört snygga underkläder och jättetrevlig och kunnig personal. Rekommenderar er verkligen att gå till Sofia och hennes kollegor på Triumph i Malmö :).

Första gången jag var dit var för ett par månader sedan när de hade ett event där Marie Serneholt gästade butiken. Jag fick då lära mig att de flesta kvinnor inte vet sin BH-storlek och därför alltid använder fel. Jag har till exempel sedan jag började använda BH haft helt fel. Jag började med 70A och sedan de senaste åren har jag haft 75 B. HELT FEL. När jag var i Triumph-butiken mätte de mig och jag fick veta att min korrekta storlek är 65-70 D.

Genom mitt samarbete med Triumph butiken i Malmö får ni som läsare 25% rabatt på ordinarie pris ända fram till 31 december i år. Perfekt tillfälle att köpa snygga underkläder och en fin julklapp till dig själv, någon du tycker om eller varför inte tipsa din pojkvän/man om var de bäst hittar en julklapp till dig? 🙂

I veckan fick jag prova en massa snygga underkläder. Jag testade några olika modeller på BH:ar och fick se vilka modeller som passar mig och vilka modeller som passar till olika klädesplagg som jag använder. Ljuset är väl sisådär inne i ett provrum men jag tog några bilder så ni får se vilka olika modeller jag provade. Jag fick två favoriter, den röda och den vaniljfärgade. Den röda BH:n är en personlig favorit som faktiskt fick följa med mig hem tillsammans med matchande trosor så det blev ett helt fint set. Tycker att den är såååå fin och jag verkligen älskar detaljerna i ryggen. Den heter Velvet Spotlight och kostar 499 SEK. Finns i både rött och svart. Läs mer om den på Triumphs hemsida.

Den andra BH:n som jag provade var en svart BH som heter Magic Boost Velvet. Det är en push-up BH med metallfri “Magic Wire TM”-bygel som gör den extra komfortabel att ha på sig. Den kostar 599 SEK i ordinarie pris.

Jag provade även en BH i färgen vanilj och modellen Sexy Angel. Den blev min andra favorit och jag är faktiskt riktigt sugen på att gå dit och köpa den. Den var verkligen så skön och jättefin. Den känns väldigt romantisk vilket jag gillar.

Riktigt svårt att få till tydliga bilder i provrummet men ni får kika närmare på hemsidan eller i butiken i Malmö såklart, där ni får 25% rabatt genom min blogg :).

Rekommenderar verkligen alla att gå in till Triumph i Malmö (eller i din stad) för att få veta din korrekta BH-storlek och köpa BH:ar med riktigt bra kvalitet som passar just din byst.

Ange “Marias blogg” i Triumph butiken i Malmö och få 25% rabatt :). Gäller på ordinarie priser och ända fram till den 31 december. Perfekt julklapp!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?