Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Linne
Kappa
Väska
Kofta
Klännning
Slingbacks
Manolo Blahnik
Väska
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Klännning
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Klänning
Slacks
Väska
Blus
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Bag
Kofta
Boots
Blus
Väska
Kofta
Grå kavaj
Cape
Kappa
Halsduk
Väska
Pullover
Kjol
Blus
Klänning
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjorta
Vit blus
T-shirt
Väst
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Tröja
Kofta
Stövel
Väska
Klänning
Slipover
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Skinnkjol
Kjol
Pullover
Kavaj
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Kappa
Väska
Tröja
Kjol
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Pullover
Kofta
Basker
Klänning
Pullover
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Linne
Klänning
Tröja
Byxor
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Jeans
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Snygga underkläder hos Triumph i Malmö – nu med bra rabatt

Fina underkläder från Triumph i Malmö – ange “Marias blogg” och få 25% rabatt – i samarbete med Triumph i Malmö. 

Hej fina. I veckan var jag hos Triumph i Malmö – Malmös bästa underklädesbutik med oerhört snygga underkläder och jättetrevlig och kunnig personal. Rekommenderar er verkligen att gå till Sofia och hennes kollegor på Triumph i Malmö :).

Första gången jag var dit var för ett par månader sedan när de hade ett event där Marie Serneholt gästade butiken. Jag fick då lära mig att de flesta kvinnor inte vet sin BH-storlek och därför alltid använder fel. Jag har till exempel sedan jag började använda BH haft helt fel. Jag började med 70A och sedan de senaste åren har jag haft 75 B. HELT FEL. När jag var i Triumph-butiken mätte de mig och jag fick veta att min korrekta storlek är 65-70 D.

Genom mitt samarbete med Triumph butiken i Malmö får ni som läsare 25% rabatt på ordinarie pris ända fram till 31 december i år. Perfekt tillfälle att köpa snygga underkläder och en fin julklapp till dig själv, någon du tycker om eller varför inte tipsa din pojkvän/man om var de bäst hittar en julklapp till dig? 🙂

I veckan fick jag prova en massa snygga underkläder. Jag testade några olika modeller på BH:ar och fick se vilka modeller som passar mig och vilka modeller som passar till olika klädesplagg som jag använder. Ljuset är väl sisådär inne i ett provrum men jag tog några bilder så ni får se vilka olika modeller jag provade. Jag fick två favoriter, den röda och den vaniljfärgade. Den röda BH:n är en personlig favorit som faktiskt fick följa med mig hem tillsammans med matchande trosor så det blev ett helt fint set. Tycker att den är såååå fin och jag verkligen älskar detaljerna i ryggen. Den heter Velvet Spotlight och kostar 499 SEK. Finns i både rött och svart. Läs mer om den på Triumphs hemsida.

Den andra BH:n som jag provade var en svart BH som heter Magic Boost Velvet. Det är en push-up BH med metallfri “Magic Wire TM”-bygel som gör den extra komfortabel att ha på sig. Den kostar 599 SEK i ordinarie pris.

Jag provade även en BH i färgen vanilj och modellen Sexy Angel. Den blev min andra favorit och jag är faktiskt riktigt sugen på att gå dit och köpa den. Den var verkligen så skön och jättefin. Den känns väldigt romantisk vilket jag gillar.

Riktigt svårt att få till tydliga bilder i provrummet men ni får kika närmare på hemsidan eller i butiken i Malmö såklart, där ni får 25% rabatt genom min blogg :).

Rekommenderar verkligen alla att gå in till Triumph i Malmö (eller i din stad) för att få veta din korrekta BH-storlek och köpa BH:ar med riktigt bra kvalitet som passar just din byst.

Ange “Marias blogg” i Triumph butiken i Malmö och få 25% rabatt :). Gäller på ordinarie priser och ända fram till den 31 december. Perfekt julklapp!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?