Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Topp
Kofta
Kofta
Pullover
Satinkjol
Knytblus
Tröja
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Knytblus
Skjorta
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Byxor
Skjorta
Blus
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Vit blus
Kjol
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Pullover
Gucciskärp
T-shirt
Kofta
Stövel
T-shirt
Skjorta
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Slacks
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Skjorta
Pullover
T-shirt
T-shirt
Cardigan
Sandaler
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kjol
Kjol
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Boots
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Slipover
Klänning
Skinnkjol
Väska
Väska
Klännning
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Sneakers
Klänning
Linne
Kofta
Ankelboots
Satinkjol
Blus
Slipover vit
Kjol
Body
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Väska
Grön klänning
Tyllkjol
Klänning
Skjortklänning
Blå klänning
Blus
Halsduk
Klänning
Linne med spets
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Jeans
Skjorta
Klänning
Klänning
Väst
Slipover
Cape
Kostymbyxa
Stickad klänning
Basker
Klänning
Slipover
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Slipover
T-shirt
Tröja
Linne
Tröja
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Linne
Slingbacks
Bag
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Klänning
Blus
Klännning
Cape
Stickad klänning
Kofta

Snygga underkläder hos Triumph i Malmö – nu med bra rabatt

Fina underkläder från Triumph i Malmö – ange “Marias blogg” och få 25% rabatt – i samarbete med Triumph i Malmö. 

Hej fina. I veckan var jag hos Triumph i Malmö – Malmös bästa underklädesbutik med oerhört snygga underkläder och jättetrevlig och kunnig personal. Rekommenderar er verkligen att gå till Sofia och hennes kollegor på Triumph i Malmö :).

Första gången jag var dit var för ett par månader sedan när de hade ett event där Marie Serneholt gästade butiken. Jag fick då lära mig att de flesta kvinnor inte vet sin BH-storlek och därför alltid använder fel. Jag har till exempel sedan jag började använda BH haft helt fel. Jag började med 70A och sedan de senaste åren har jag haft 75 B. HELT FEL. När jag var i Triumph-butiken mätte de mig och jag fick veta att min korrekta storlek är 65-70 D.

Genom mitt samarbete med Triumph butiken i Malmö får ni som läsare 25% rabatt på ordinarie pris ända fram till 31 december i år. Perfekt tillfälle att köpa snygga underkläder och en fin julklapp till dig själv, någon du tycker om eller varför inte tipsa din pojkvän/man om var de bäst hittar en julklapp till dig? 🙂

I veckan fick jag prova en massa snygga underkläder. Jag testade några olika modeller på BH:ar och fick se vilka modeller som passar mig och vilka modeller som passar till olika klädesplagg som jag använder. Ljuset är väl sisådär inne i ett provrum men jag tog några bilder så ni får se vilka olika modeller jag provade. Jag fick två favoriter, den röda och den vaniljfärgade. Den röda BH:n är en personlig favorit som faktiskt fick följa med mig hem tillsammans med matchande trosor så det blev ett helt fint set. Tycker att den är såååå fin och jag verkligen älskar detaljerna i ryggen. Den heter Velvet Spotlight och kostar 499 SEK. Finns i både rött och svart. Läs mer om den på Triumphs hemsida.

Den andra BH:n som jag provade var en svart BH som heter Magic Boost Velvet. Det är en push-up BH med metallfri “Magic Wire TM”-bygel som gör den extra komfortabel att ha på sig. Den kostar 599 SEK i ordinarie pris.

Jag provade även en BH i färgen vanilj och modellen Sexy Angel. Den blev min andra favorit och jag är faktiskt riktigt sugen på att gå dit och köpa den. Den var verkligen så skön och jättefin. Den känns väldigt romantisk vilket jag gillar.

Riktigt svårt att få till tydliga bilder i provrummet men ni får kika närmare på hemsidan eller i butiken i Malmö såklart, där ni får 25% rabatt genom min blogg :).

Rekommenderar verkligen alla att gå in till Triumph i Malmö (eller i din stad) för att få veta din korrekta BH-storlek och köpa BH:ar med riktigt bra kvalitet som passar just din byst.

Ange “Marias blogg” i Triumph butiken i Malmö och få 25% rabatt :). Gäller på ordinarie priser och ända fram till den 31 december. Perfekt julklapp!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?