Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kjol
Kappa
Kofta
Byxor
Väska
Linne
Väska
Slipover
Väska
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Tröja
Boots
Vit blus
Cardigan
Kavaj
Byxor
Kofta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjortklänning
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Tröja
Kjol
Klänning
Pullover
Skinnkjol
Kavaj
Linne
Bag
Kavaj
Cape
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Blus
Skjorta
Kofta
Kofta
Halsduk
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Slacks
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Väska
Kofta
Ankelboots
Väska
Väst
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Stövel
Kjol
T-shirt
Sneakers
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Basker
Pullover
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Väska
Jeans
Väska
Slingbacks
Väska
Blus
Väska
Kavaj
Byxor
Blus
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kappa
Tröja
Pälsjacka
Klännning
Kavaj
Klänning
Linne
T-shirt
Kjol
Satinkjol
Kjol
Kappa
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Kavaj
Kappa
25   228
67   343
41   386
20   301
76   466

För lite tid men det är väl bra?

Hej fina. Hade lite gör mycket att göra igår kände jag. Flexade ett par timmar på eftermiddagen och jobbade in sen på kvällen istället. Märks att min hjärna inte är lika alert efter kl 18 så får nog skippa detta upplägg helt enkelt.

Var i alla fall på ett spännande möte igår som jag ska skriva om ikväll tänkte jag. Svårt att få tid för allt som ni vet. Men det måste väl vara bättre att känna att man har för lite tid till allt man vill göra än för mycket tid som man inte vill och kan fylla med aktiviteter? ?

Igår bokade jag i alla fall biljetterna till Göteborg till jul. 707 SEK Malmö-Göteborg tur och retur är väl helt okej?

Ikväll blir det väldigt lugnt för min del. Behöver landa lite känner jag. Carl skulle på någon AW men jag känner att jag inte riktigt orkar att åka över till Köpenhamn. Imorgon tänkte jag försöka handla julklappar och sen ska jag och Charlotta ses för middag och konsert med The Sounds på KB! ?

Ha en underbar fredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?